Haberler

Öğretmen, Küfür Eden Öğrencisini Tekme Tokat Dövdü

Güncelleme:

Yaşlı öğretmen, birçok kez uyarmasına rağmen saygısızlık yapmaya devam eden öğrencisini tekme tokat dövdü.

Amerika'da bir kolejde kendisine sorulan soruları saygısız bir üslupla yanıtlayan genç kız yaptığına pişman oldu. Uyarı almasına rağmen küfürlü sözlerine devam eden ve öğretmenine defter fırlatan genç kızı yaşlı öğretmeni tekmeleyerek dövdü. İşte o anlar...

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Tokat Komik - İlginç Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (40)

mertMobil-ANDROID:

Bazı aşağılık yorumcular öğretmene küfür edeceğinize öğretmene saldıran o iti kınasın.

31
1
yanıtYanıtla
Üzeyir Mobil-ANDROID:

yatış mesleği ya öğretmen lik hep tatil bide maaş beğenmezler

0
31
yanıtYanıtla
kartalMobil-ANDROID:

dövmeye hakkın yok gereksiz yatarak kazanan

0
30
yanıtYanıtla
hasanMobil-ANDROID:

Türkiyede olsa şimdi o öğretmeni dar ağacında sallandırirdik. Öğretmenin okullarda bu kadar yetkisiz olması çok çok büyük bir yanlış arkadan felaket bir nesil yetişiyor

22
4
yanıtYanıtla
Osmanlı kara muratmobilWeb@haberler.com:

Ögretmen e saygılı olmalıyız

22
2
yanıtYanıtla
saygisiz nesil...Mobil-ANDROID:

ben olsam o kizi pencereden asagi atardim saygisizlar akillansin diye...

22
1
yanıtYanıtla
.mobilWeb@haberler.com:

Şimdiki öğretmenlerde is olmadığı için değil şimdi eski veliler olmadığı için durum böyle. Herkes öz güven adı altında çocuğunu saygıdan uzak yetiştirip kılına zarar ve laf gelince kıyameti koparirsa öğretmen ne yapsın dayağa elbette karşıyız fakat böyle bir durumda dövemezsin sovemezsin öğrenci bunu biliyor tepesine çıkıyor. Herkesin çocuğu kıymetli melek sabrini taşıriyorlar insanın sonra o küçük çocuk sen döven öğretmen konumundasin.hele 6.siniftan sonra tutabilene helal olsun o yüzden öğretmenler yattiklari yerden para falan kazanmiyor.

21
1
yanıtYanıtla
BirolMobil-ANDROID:

ellerin kırılsın,eğitimci müsvettesi diyen kişiye soruyorum,kız öğretmenine ne diyor anliyormu acaba????

15
7
yanıtYanıtla
mertMobil-ANDROID:

Öğrenci mi ? yapmayın Allah aşkına. Buna öğrenci değil insanlık fukarasi hayvan denir.Bizde de bu tipler gani gani.

19
1
yanıtYanıtla
.Mobil-ANDROID:

eline saglik

17
2
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title