Haberler

Milas'ta Bozalan İlkokulu Öğretmen İstedi

Güncelleme:

Muğla'nın Milas İlçesi'ndeki Bozalan İlkokulu öğrencileri, 2013-2014 eğitim öğretim yılının ikinci döneminden itibaren okullarında öğretmen görevlendirilmediğini belirtip, velileriyle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslan Ersoy ve Kaymakam Fuat Gürel ile görüştü. Çocuklarının dönem sonuna kadar taşımalı olarak başka okulda eğitimlerine devam etmesinin düşünüldüğünü öğrenen veliler, ikna olup, binadan ayrıldı.

Milas'a yaklaşık 60 kilometre mesafedeki Bozalan Köyü'ndeki Bozalan İlkokulu'nda eğitim gören öğrenciler, öğretmen eksikliklerinin giderilmesi için aileleriyle birlikte sabah sorunlarını dile getirmek amacıyla Hükümet Konağı'na geldi. Öğrenci ve velilerle ilk olarak Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslan Ersoy görüştü. İkinci eğitim öğretim döneminin başlamasından itibaren okulda sınıf öğretmeninin bulunmadığını belirten veliler, derslerin boş geçtiğini söyledi.

Sorunun çözümü için çalıştıklarını belirten Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslan Ersoy, '10 günden beri öğretmen arayışı içerisindeyiz. Emekli öğretmen de, sınıf öğretmeni de bulamadık. Bir tane fakülte mezunu genç bulduk ama ondan da razı olmadınız. Şu anda bakanlığımızca yeni bir atama yapılana kadar öğrencilerimizi en yakın okula taşımaya çalışacağız. Bu durumu kaymakamımıza da ilettik. Siz de razı olursanız, öğrencilerimiz yarından itibaren Ören İlkokulu'na taşımalı olarak götürülecek. Bunun için gerekli görüşmeleri ve çalışmaları yaptık. Hatta köy muhtarımızı da bu gelişmeler hakkında bilgilendirdik. O da sizleri bilgilendirecekti. 19 öğrencimizi şu an taşımaktan başka çaremiz yokö dedi.

Öğrenci ve velileri daha sonra Milas Kaymakamı Fuat Gürel ile de görüştü. Kaymakam Gürel de bu yıl sorunun taşıma sistemiyle çözüleceğini belirtip, 'Gelecek dönem öğretmenleri okulda göreve başlayacaktırö dedi. Görüşmeden sonra veliler, çocuklarının şimdilik Ören İlkokulu'nda taşımalı olarak eğitim öğretim görmelerinde şimdilik bir sorun yaşanmayacağını belirtip, Kaymakamlık'tan ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fuat Gürel Milas Muğla Ören Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title