Haberler

Öğretmen Deney Yapayım Derken Öğrencinin Genital Bölgesini Parçaladı!

Güncelleme:

Bütün öğrencilerin cep telefonlarıyla kaydettiği dehşet veren olayda öğretmen baltayı sıyırınca yerdeki öğrencinin genital bölgesi parçalanıyor.

'Fizik öğretmeni işini nasıl kaybetti' ismiyle verilen videoda öğretmen baltayla sınıfın ortasına uzanmış bir öğrencinin göğsündeki brikete vuruyor.

ÖĞRENCİNİN GENİTAL BÖLGESİNİ PARÇALADI

Bütün öğrencilerin cep telefonlarıyla kaydettiği dehşet veren olayda öğretmen baltayı sıyırınca yerdeki öğrencinin genital bölgesi parçalanıyor. Öğretmen bilimsel bir deney yapayım derken öğrenciyi kesiyor. Olaydan sonra öğretmen kovulurken öğrencinin durumu bilinmiyor. İşte akılalmaz görüntüler:

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Yaşam Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (64)

alex de souzamobilWeb@haberler.com:

Baltayı taşa değil başa vurmuş....

28
0
yanıtYanıtla
bu habere inanmıyorummobilWeb@haberler.com:

bu habere inanmıyorum

24
0
yanıtYanıtla
kandirilermobilWeb@haberler.com:

Bu bence 1.Nisan şakasıdır. Değilse öğretmen ve öğrenci harbiden beyinsiz

21
0
yanıtYanıtla
emekliMobil-ANDROID:

allah akıl fikir versin

18
1
yanıtYanıtla
cem:

Oldu da bitti maşallah, damat olur inşallah. . .

11
6
yanıtYanıtla
JOSEF:

GERİ ZEKALİ. . . . . . . . . . . . . . . .

15
0
yanıtYanıtla
nisan 1:

bu nası bilimsel deney lan, balta ve briket? allahtan başka bişe yapmıyolarmış . . .

9
5
yanıtYanıtla
yaprak görelmobilWeb@haberler.com:

kesin 1 nisan şakasıdır öğretmen mi salak öğrenci mi salak belli değil......................................

11
3
yanıtYanıtla
SEZEN:

BALTA İLE GÖRÜLEN RESİM BİR MEŞE KÜTÜĞÜ OYSA YAZIDA BİRKET GEÇİYOR 1 NİSAN ŞAKASI OLSA GEREK AKLI BAŞINDA HİÇBİR ÖĞRETMEN BÖYLE BİR HATA YAPAMAZ YAPMAMALIDIR.

12
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sünnet olmuş

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title