Haberler

Öğretmen Atama Başvuruları 31 Ağustos'ta Başlayacak

Güncelleme:

Öğretmen atamaları için başvurular, 31 Ağustos'ta başlayacak, 4 Eylül'de sona erecek.

Öğretmen adaylarının dört gözle beklediği öğretmen atamaları için yapılacak başvurular, 31 Ağustos'ta başlayıp 4 Eylül'de sona erecek.

"31 AĞUSTOS'TA BAŞLAYACAK, 4 EYLÜL'DE SONA ERECEK"

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, "Öğretmen atamaları için başvurular, 31 Ağustos'ta alınmaya başlanacak, 4 Eylül'de sona erecek. Öğretmen atamalarını da 7 Eylül'de yapacağız" dedi.

BRANŞ DAĞILIMI AĞUSTOSUN 3'ÜNCÜ HAFTASI AÇIKLANACAK

Atamalara ilişkin branş dağılımın da Ağustosun üçüncü haftası açıklanacağını ifade eden Aydoğdu, en fazla, İngilizce, din kültürü ve ahlak bilgisi, özel eğitim sınıf öğretmenliği, rehberlik, ilköğretim matematik, beden eğitimi, Türkçe, okul öncesi öğretmenliği, fen bilgisi ve teknoloji alanlarında öğretmen ihtiyacı bulunduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Eğitim Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

BARIŞ:

lütfen adaletli bir atama olsun. 80 ve üzeri puan alanlar branş gözetilmeden atanmalı okul öncesi öğrt 5000 kadro lütfen

0
0
yanıtYanıtla
Beden Eğitimi:

Bir sürü bölüme formasyon verdiniz Biz sıralamaya bakarken kaç bölüm bakacaz ne olur cevap verin yeter artık yaaa

0
0
yanıtYanıtla
Sosyal bilgiler:

En az 1500 atama bekliyoruz

0
0
yanıtYanıtla
BARIŞ:

OKUL ÖNCESİ ÖĞRT. 5000 ATAMA BEKLİYORUZ

0
0
yanıtYanıtla
adam:

bu dini imani para olan ögretmenleri atamayalim atanana kadar kuzular sonra kaplan kesilip kaldiklari yerden hayinlige devam ediyorlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title