Haberler

Öğretmen, Anaokulu Öğrencilerini Sıra Dayağından Geçirdi

Güncelleme:

Çin'de bir anaokulundaki 20 çocuk jimnastik hareketlerini yapamadıkları için öğretmenleri tarafından tek sıra halinde dizilip tekmeyle sıra dayağından geçirildi.

Çin'in kuzeyindeki Shanxi eyaletinde bir anaokulunda yaşları dört ile beş arasında değişen 20 çocuk jimnastik hareketlerini yapamadıkları için öğretmenleri tarafından tek sıra halinde dizilip tekmeyle sıra dayağından geçirildi. O anlar bir cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

KÜÇÜK ÇOCUKLARI SIRA DAYAĞINDAN GEÇİRDİ

People's Daily Online'ın haberine göre, Shanxi'ye bağlı Changzhi kentindeki Zhang Gang Anaokulu'nda görev yapan Yan Hao adlı öğretmen, kısa bir süre sonra yapılacak bir jimnastik yarışmasına hazırladığı anaokulu çocuklarından istediği verimi alamayınca çocukları sıra dayağından geçirdi.

GÖREVDEN ALINDI

20 çocuğu tek sıra halinde dizen öğretmen çocukların arkasına geçerek tek tek hepsini tekmeledi. 24 Eylül'de meydana gelen olayın görüntülerinin ortaya çıkması üzerine hem öğretmen hem de okul yönetimi görevden uzaklaştırıldı.

Çirkin olaydan geriye bu görüntüler kaldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti Shanxi Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (1)

tombisMobil-ANDROID:

iyiki çocukları yememis

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title