Haberler

Öğretim Üyelerinden Uluslararası Oda Müziği Festivali'nde Konser

Trakya Üniversitesi öğretim üyeleri, Bulgaristan’da gerçekleştirilen Uluslararası Oda Müziği Festivali’nde konser verdi.

Trakya Üniversitesi öğretim üyeleri, Bulgaristan'da gerçekleştirilen Uluslararası Oda Müziği Festivali'nde konser verdi.

Bulgaristan'ın Filibe kentinde 1964'ten bu yana geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 52'ncisi gerçekleşen "Uluslararası Oda Müziği Festivali"nde Türkiye Cumhuriyeti ve Trakya Üniversitesi'ni Doç. Ahmet Hamdi Zafer, Yrd. Doç. Şükrü Öner Dinç ve Yrd. Doç. Musa Eren İşkodralı'dan oluşan "Yaylı Üçlüsü" Eski Filibe Etnogrtafya Müzesi'nde gerçekleştirdiği başarılı performans ile temsil etti.

Türkiye Cumhuriyeti Filibe Başkonsolosu Vekili Murat Muhacıroğlu'nun da katıldığı konser sanatseverlerin büyük beğenisini kazandı ve akademisyenlerin Bulgaristan'ın tanınmış müzik eleştirmenlerinden biri olan Evelina Zdravkovafrom'dan da iyi bir puan almayı başardı. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Cumhuriyeti Trakya Üniversitesi Bulgaristan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title