Haberler

Öğretim Üyeleri Köy Okullarını Unutmadı

Adıyaman Üniversitesi Kahta Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri köy okullarında eğitim gören öğrencilere deprem, çevre, toprak erozyonu ve kişisel gelişim konularında eğitimler vererek, çeşitli kırtasiye malzemeleri ile kitap yardımında bulundu.

Adıyaman Üniversitesi Kahta Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri köy okullarında eğitim gören öğrencilere deprem, çevre, toprak erozyonu ve kişisel gelişim konularında eğitimler vererek, çeşitli kırtasiye malzemeleri ile kitap yardımında bulundu.

Kahta Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Garip Yarşi, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Göçer, Yrd. Doç. Dr. Kemal Zorlu, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Çelik ve Ögr. Gör. Fuat Lüle, Besni ilçesi Sofraz Köyü ve Adıyaman merkeze bağlı Karahöyük Köyü'ndeki ilköğretim okullarında eğitim verdi. Çevresel sorunlar ve alınması gereken önlemler, hızla kaybettiğimiz su ve toprak kaynaklarımız, üzerinde yaşadığımız coğrafya üzerinde sık bir şekilde yaşanan deprem ve depremde alınması gereken tedbirler ve öğrencilerin kişisel gelişimi ile ilgili konularında öğrencilere eğitim verildi.

Ayrıca gönüllü öğretim elemanları ve bazı kurumların destekleri ile temin ettikleri çeşitli kırtasiye malzemeleri, yardımcı kitaplar ve benzeri eğitim materyallerini eğitim gören öğrencilere ulaştırdılar.

Adıyaman Üniversitesi Kahta MYO Müdürü Doç. Dr. Zafer Tel konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yüksek öğretim kurumlarının bulunduğu yörelerde en büyük ideallerinden birisi de, öncelikli olarak bulundukları il olmak üzere sosyal sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunmak, sosyal sorunlara etkin çözüm sağlayıcı projeler üretmek, bu projelerin verimli bir biçimde yürütülmesiyle de toplumsal faydaya dönüşmesini sağlamak ile eğitim ve kültür düzeyinin yükseltilmesine katkı sağlamaktır. Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanı arkadaşlarımızın yapmış oldukları bu çalışma ile kurumsal anlamda toplumsal problemlerin çözümüne yönelik göstermiş oldukları çalışma sosyal sorumluluk örneğidir. Sürekli bu organizasyonlarda görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Üniversitesi Mustafa Göçer Kemal Zorlu Kahta Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title