Haberler

"Öğrenme Şenlikleri" Protokolü İmzalandı

Tokat'ta, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nce farklı öğrenim ve yaş seviyesindeki bireylerin istihdam edilebilirliklerini ve sosyo-kültürel gelişimlerini sağlamak amacıyla organize edilen "Öğrenme Şenlikleri"...

Tokat'ta, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nce farklı öğrenim ve yaş seviyesindeki bireylerin istihdam edilebilirliklerini ve sosyo-kültürel gelişimlerini sağlamak amacıyla organize edilen "Öğrenme Şenlikleri" protokolü imzalandı.

26 Haziran Atatürk Kültür Sarayında düzenlenen program, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Konuşmaların ardından Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek ve İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı tarafından protokol imzalandı.

Taşkesen, "Öğrenme Şenlikleri" protokolünün Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından organize edildiğini belirterek, "Bizim memurlarımıza yaptığımız hizmet içi eğitimin, halk dili ile söylersek, bütün topluma yaygınlaştırılması, bunun bir şekli, kısaca böyle denilebilir" dedi.

Tokat Belediyesine de katkılarından dolayı teşekkür eden Taşkesen, "İnşallah halkımızın, vatandaşlarımızın ömür boyu öğrenmesine katkı sunacağız. Dolayısıyla istihdamına da katkı sunacağız. Tokat'ta, eğitimde iyi şeyler oluyor. Tokat eğitimde çok iyi bir yere gelecek" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Mustafa Taşkesen Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title