Haberler

Öğretmen Öğrencisi İle Arabada İlişkiye Girerken Basıldı!

Güncelleme:

Amerika'da gündüz vakti aracın içerisinde öğrencisi ile cinsel ilişkiye giren öğretmen, suçüstü yakalandı.

ABD'nin Güney Carolina eyaletinde öğrencisi ile cinsel ilişkiye giren öğretmen yakalandı. Gözaltına alınan öğretmen, çıkarıldığı mahkeme sonrası tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Amerika'nın Güney Carolina eyaletinin Greenville kentinde polis gündüz vakti yol kenarına park edilmiş bir araçtan şüphelenip aracın içini kontrol etti. Polisler, aracın içinde yarı çıplak bir şekilde bir çiftin ilişkiye girdiğini görünce çiftten kimliklerini göstermelerini istedi. 16 yaşındaki bir öğrencisi ile ilişkiye girdiği ortaya çıkan 27 yaşındaki biyoloji öğretmeni Elizabeth Heaton Taylor polis tarafından gözaltına alındı.

ÖĞRETMENİN BAŞKA İLİŞKİLERİ DE ORTAYA ÇIKTI

Cezaevine giren öğretmenin, gözaltına alındığı sırada polise yanlış kimlik bilgisi verdiği ve daha önce 17 yaşındaki bir öğrencisi ile ilişkisi ortaya çıktı. Çalıştığı liseden kovulan öğretmenin yaşları 18 yaşında olan iki kişi ile ilişkiye girdiği için ve polise yanlış bilgi verdiği için üç ayrı suçtan yargılanacağı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Carolina Cinsellik 3. Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (56)

CEM:

Türkiye de olsa serbest bırakılırdı. Zina suç olmaktan çıkalı 10 yılı geçti bu ülkede

23
3
yanıtYanıtla
hasikome:

bu tür haberleri kasti olarak yapmayın çocuklarımız özenecek sonra

13
4
yanıtYanıtla
İMANSIZ İMAM:

REZİLLİKMİŞ AMERİCAYI BOŞ VERİN SÖZDE MÜSLÜMAN TÜRKİYEYLE ORTADOĞUDA NE PİSLİKLER OLUYOR TÜM İĞRENÇLİKLER BİZİM ÜLKEMİZDE AKIL SADECE BELDEN AŞAĞIDA ÇALIŞIYOR

10
6
yanıtYanıtla
iliminati:

amerika haramla besleniyor müslüman maasumlarin kanini döküyor bunlar az bile daha yam yam daha edepsiz bir millet illet dünyasnin bas belasi

10
0
yanıtYanıtla
Sabri:

Ergenliğe 13-14 yaşlarında girilen bir ülkede cinsel rüşt yaşının 18 olması çok saçma. Avrupa''nın pek çok ülkesinde bu yaş 13, en fazla olan İspanya''da ise 16.

7
3
yanıtYanıtla
CONI:

Amma buharlanmis be

10
0
yanıtYanıtla
Ebu Ammar:

Allah kuranda boşuna kafirleri hayvanlara benzetmiyor. Fark yok

7
3
yanıtYanıtla
İnsan:

Niye rezillik olsun ki ne güzel işte

6
3
yanıtYanıtla
DIKAT:

USA DE BAYAN OGRETMENLERIN COCUK YASDAKI ERKEKLERLE ILISKIYE GIRMESININ BIR NEDENI OLMALI , NEDENLERE BAKMAK GEREKLI ARTI OKUL BASIP BIR COK OGRENCIYI OLDURME OLAYLARI VAR, BU IKI OLAYIN USA DE SIKCA DUNYA KAMUOYUNA YASITILMAYA BASLANDI , NEDEN BU OLAYLAR OLUYOR BU OLAYLARIN ALTINDA NELER VAR ILERIDE NELER CIKACAK ONA BAKMAK GEREK TESEKKUR EDERIM, AKLI SELIM DUSUNUN

6
2
yanıtYanıtla
DERLER:

böyle hocalarımız olduda bizmi okumadik :D

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title