Haberler

Öğrencinin Copla Korkutulduğu İddiası

Tatvan ilçesinde bir öğrencinin eğitim gördüğü özel okulda copla korkutulduğu iddia edildi.

Tatvan ilçesinde bir öğrencinin eğitim gördüğü özel okulda copla korkutulduğu iddia edildi.

İlçede, 6 yaşındaki çocuklarının eğitim gördüğü özel okulda copla korkutulduğunu ileri süren aile, Cumhuriyet Başsavcılığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne suç duyurusunda bulundu.

Baba Aydın Yetiş, yaptığı açıklamada, oğlu M.Y'nin olaydan etkilendiğini ve hastanede psikiyatri tedavisi gördüğünü söyledi.

"Çocuğuma okulda psikolojik baskı yapılmış" diyen Yetiş, şu iddialarda  bulundu:

"Çocuklar aralarındaki ufak bir tartışmayı büyütmüş. Bunun üzerine çocuğumu güvenlik görevlisiyle yaka paça disiplin kuruluna götürmüş, hakaret ederek copla tehditte bulunmuşlar. Bu konuda okul ve müdürü hakkında hukuki ve idari soruşturma başlatılması için Tatvan Cumhuriyet Başsavcılığına ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne başvurarak şikayetlerimi bildirdim. Olayın ardından çocuğumu o okuldan alarak başka bir okula kaydettirdim."

"Bize yöneltilen iddialar doğru değil"

Özel okulun müdürü Mehmet Güneş de söz konusu öğrencinin okulda huzursuzluk yaptığı gerekçesiyle ailesine defalarca bildirimde bulunulduğunu ileri sürdü.

Disiplin kurulu kararıyla öğrencinin okuldan alınarak ailesine temsil edildiğini ifade eden Güneş, şöyle dedi:

"Konu tamamen karalamadır. Çocuklarla kavga eden bu öğrencimiz hakkında diğer velilerden bize çok şikayetler geldiği için bu öğrencimizi okulumuzdan göndermek zorunda kaldık. Öğrenciyi ailesine teslim ettik. Konu mahkemelik olmuş. Bize yöneltilen iddialar doğru değil."

İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer de öğrenci velisinin şikayet dilekçesinin kendilerine iletildiğini ve konunun detaylı bir şekilde incelendiğini belirtti.

Kaynak: AA / Yerel

Cumhuriyet Başsavcılığı Tatvan Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

Okulun bu tarz bir olayla karalandigini duşünüyoru:

Okulun bu tarz bir olayla karalandığinı düşünüyorum. Her şey planlanmış.

0
0
yanıtYanıtla
Nemrud:

Hiçbir eğitim kurumu bir öğrenciyi okuldan atma taraftarı değildir. Hele ki tatvanda bulunan özel okul hiç değildir. Öğrenciye yaklaşımları bu konuda ne kadar samimi olduklarını gösterir. Bu haber karalama amaçlıdır.

0
0
yanıtYanıtla
Tarafsız:

Öğrenci sorunlu degil ki anne ve baba sorunludur.

0
0
yanıtYanıtla
Bitlis:

Cocugun babasina bakin bu olayi cok iyi programlamis. Kasti bir durum var okul cocugunuzla fazlasiyla ilgilendiler. O okul sizin cocugunuza layik olsa bile size layik degi.

0
0
yanıtYanıtla
Serhad:

bu haber kaynagi yapan yayin kurulusu kusura bakmayin bu olay boyle degildir. Olayi iki taraftn dinleyin didiplin ve atilma yok sadece aile ile kurulla konusuldu aile isbirligi icerisine girmedi. Cocugu diger cocuklari dovmesi, sac kesmesi vb. olaylari gundeme getirmemisler. Okulun herhangi art niyeti yok.

0
0
yanıtYanıtla
Rumet:

Anne baba oraya iyi egitim ögretim gmrsün diye bırakmış özel olması demek çocuklarla birebir ilgilenmek iyi olumlu yönde geliştrmek demek bunuda okul gmrevlileri yapmak zorunda6yasındaki bi çocugu hemen sorun bile sayılmayan ufak bi şey için disipline. Gdip atılması siz idarecilerin acizligini gösteriyo siz aynı durumda olsaydınız bunu nasıl karsılardınız ilkokula başlıyan bi cocuga daha ilk günlerinde böyle kötü bi imaj bırakmanız cocugun ögrwtmenlerimize bakış acısını degiştrdiniz Aydın beye ve eşine çok gecmiş olsun dıyorum üzüldüm acıkcası

0
0
yanıtYanıtla
BU OKULLARI KAPATMAK LAZIM:

Bende öğrenci velisiyim aynı okul yüzünden o öğrenci velisini anlıyorum. Tabi şimdi okulun adını temize çıkarmak için yazılan yorumlar iğrenç bu olayı kim yaptıysa cezasını çakacek inşallah

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title