Haberler

Öğrencilerle İlgili Çirkin İddiaya İlişkin Açıklama Yapıldı

Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Muammer Karaman, Eskişehir’in Beylikova ilçesindeki 19 Haziran İmam Hatip Ortaokulu’nda yaşananlar ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Muammer Karaman, Eskişehir'in Beylikova ilçesindeki 19 Haziran İmam Hatip Ortaokulu'nda yaşananlar ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Konuyla ilgili Eskişehir Valiliği tarafından görevinden uzaklaştırılan ve olayla ilgili adı geçen okul müdürünü savunan Muammer Karaman, olayın, ilçeye İmam Hatip okulu gelmesini isteyenler ile paralel basının işi olduğunu öne sürdü. Beylikova'daki olayın iğrenç bir komplo ve şantaja dönüştüğünü belirten Karaman, "Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Biz her türlü şiddete karşıyız, hiçbir şekilde şiddetin yanında olmadık. İddia edilen gibi şiddet olmamıştır. Çirkin iddia ve iftiradır. Öğrenciler için alınan raporlar tetkik edilecektir. Bu olay okulda mı dışarıda mı yapıldı? Öğrencilerden birisinin dişi kırıldığı söyleniyor, ama öğrencinin yüzünde herhangi bir iz yok" dedi.

Olayın sahte bir maille başlatıldığını vurgulayan Karaman şunları söyledi:

"İddialar var. Pet şişe iğrenç bir olay. Olay iddiaya göre 10 Mart tarihinde gerçekleştirilmiş. 23 Mart'ta kadar şikayet yok, öğrencilerden yok. Her nasılsa alınan akıl üzerine sahte mail ile okul müdürü linç kampanyasına dönüştürüldü. Okul müdürü araştırma görevlisi, donanımlı, beyefendi bir insan. Ayrıca bırakın şiddeti, yüzüne küfür etsen, 'yaptığınız ayıp lütfen küfür etmeyin' diyebilecek kadar bir insan. Şiddet diye bir olay yok. Aslında perde arkasında İmam Hatip Ortaokulu açılmasından rahatsız bir çevre ile Paralel Yapı ve basın. Öğrencilerin İmam Hatiplere ilgisini engellemek amaçlı bir çalışma yapmışlardır. Öğrencilerin dilekçeleri bir öğretmen tarafından sınıfta yazılmıştır. Bu konuyu öğrenen okul müdürü öğrencilerin dilekçenin doğru yazılmasını istemiş ve bu dilekçeleri kendisi vermiş, hatta kendisini ihbar etmiştir. Çünkü böyle bir olay yok. Gerçek ortaya çıksın diye. İlçe Milli Eğitim Müdürü ve okul müdürü sıkıntıya girsin diye yapılmıştır. Okul müdürümüzü polis gece evinden almıştır. Beylikova Emniyet Müdürlüğünde nezarette kalmış, ancak ikindide ifadesi alınmıştır. Polisin eve gelip almasına gerek yoktu, okul müdürü çağrılsaydı gelip ifade verirdi. Okul müdürünün hasta ve yaşlı anne ve babası var. Bu iddiayı gündeme getirenler pet şişesi iddiasını atanların demek ki böyle bir fantezileri vardı." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eğitim Bir Sen Beylikova Eskişehir Karaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (2)

pars:

İnsanları dinden soguttu böyle yobaz takımı

0
0
yanıtYanıtla
emre:

sus lan çocuğun azı yüzü gitti

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title