Haberler

Öğrencilerin Yıl Sonu Resim Sergisi Optimum'da

AVM'nin ikinci katındaki serginin açılışını Yüreğir Kaymakam'ı Fatih Genel, Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Selçuk Taşyürek ve Vali Ziyapaşa Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ayşe Tetik yaptı.

Eğitimiyle ve sosyal aktiviteleriyle adından söz ettiren Adana'nın merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Vali Ziyapaşa Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören 9,10 ve 11'inci sınıf öğrencilerin yılsonu resim sergisi Adana Optimum Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

Çok sayıda öğrenci ve velilerinin yanı sıra AVM ziyaretçilerinin de ilgiyle izlediği sergide yer alan eserler, büyük hayranlık uyandırdı.

Karma resim tekniklerinin kullanıldığı resimlerde doğanın güzellikleri ve insan figürleri ağırlıktaydı. Özgün baskı tekniğinin yanı sıra pastel, yağlı boya, özgün baskı, keçe, ebru ve mandala çalışmalarından oluşan resimlerini izleyenlere bilgi veren öğrencilerin sevinçleri adeta gözlerinden okunuyordu. Konuklarla yakından ilgilenen öğrenciler, yıl boyunca verdikleri yoğun emekle hazırladıkları sergileri için kendilerine mekan sağlayan Optimum AVM yöneticilerine teşekkür ettiler.

Tamamı öğrencilere ait olan ve Vali Ziyapaşa Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni Dilek Menteş öncülüğünde açılan sergi 8 Mayıs Pazar gününe kadar gezilebilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Seyhan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title