Haberler

Öğrencilerin Yaptığı Resimler Sanatseverlerle Buluştu

Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Resim Bölümü öğrencilerince hazırlanan "Karma Resim Sergisi" açıldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Resim Bölümü öğrencilerinin 7 aylık bir çalışmasının ardından ortaya koydukları çalışmalar karma resim sergisinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Büyükşehir Belediyesi eski Konservatuvar binasının sergi salonundaki açılışa, Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayhan Ayan, Resim Bölümü Şefi Kemal Özen, resim bölümü öğrencileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan ve öğrencileri tebrik eden Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş, gönülden yapılan her şeyin güzel olduğunu söyledi.

Çamaş, "Eğer gönlünüzden geçen bir çizgiyi tuvale yansıtırken ona sevginizi ve ruhunuzun güzelliklerini yansıtabiliyorsanız şekil ne olursa olsun bence ifadesi çok güzeldir. Samsun'un sanat hayatı çok güzel, kültürel hayatı çok güzel ama bunu sokağa yansıtabilmek, insanların yüzüne yansıtabilmek, gülümsemelerini sağlayabilmek için bu güzelliklerin yayılması gerekir" ifadelerini kullandı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Resim Bölümü öğrencilerinin yaptığı 80'e yakın resmin yer aldığı serginin 9 Haziran'a kadar açık kalacağı belirtildi. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Çamaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title