Haberler

Öğrencilerin Trafik Bilinci Arttırılacak

Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuncay Demir ve TÜSEKON Kayseri Şube Başkanı Ali Rıza Çiçek, Erciyes İlkokulunda “Akıllı Adımlar” projesi kapsamında Erciyes İlkokulunda trafik bilincini arttırma eğitimine katıldı.

Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuncay Demir ve TÜSEKON Kayseri Şube Başkanı Ali Rıza Çiçek, Erciyes İlkokulunda "Akıllı Adımlar" projesi kapsamında Erciyes İlkokulunda trafik bilincini arttırma eğitimine katıldı.

Eğitimden önce konuşma yapan Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdür Tuncay Demir, "Eğitimin amacı, karayolu trafik güvenliğinin sağlanması yönünde okul öncesi ve ilkokul öğrencilerinin trafik bilincine olan duyarlılıklarının arttırılması ve toplumsal farkındalığın oluşturulmasıdır." dedi. Demir, "Bu protokol çerçevesinde 2017 yılı sonuna kadar ülke genelinde tüm okul ve ilkokul öğrencilerinin bir saatlik eğitimden geçirilmesi hedeflenmektedir. Bu eğitimler ülke genelinde konfederasyona bağlı sürücü kurslarının ücretsiz olarak görevlendirdiği uzman öğreticiler tarafından yürütülecektir. " ifadelerini kullandı.

Kayseri TÜSEKON Şube Başkanı Ali Rıza Çiçek, "Ülkemiz genelinde tüm okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine trafik kuralları ile trafikte uyulması gereken davranışların öğretilmesi ve trafik bilincinin erken yaşlarda öğrencilerin zihinlerine yerleştirilmesi amacıyla Genel Müdürlüğümüz ile TÜSEKON arasında sosyal sorumluluk projesi olarak imzalanan protokol çerçevesinde "Trafik Bilinci Artırmak ve Farkındalık Yaratma" amaçlı eğitimler verilmesi hedeflemişler." diye konuştu.

Konuşmaların ardından uzman trafik çevre öğreticisi Şükran Özcan, 100'er kişilik gruptan oluşan ilköğretim öğrencilerine eğitim verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Melikgazi Erciyes Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title