Haberler

Öğrencilerin Başkanla Boğaz Sefası

Güncelleme:

İlçe genelindeki lise son sınıf öğrencileri, Sultanbeyli Belediyesi'nin düzenlediği boğaz gezilerinde bir araya geliyor.

Sene sonu yaklaştı, öğrencileri sınav stresi sarmaya başladı. Sultanbeyli Belediyesi de üniversite sınavlarına hazırlanan lise son sınıf öğrencilerinin, sınav streslerini azaltmak ve bu yorucu dönemde bir nebze de olsa rahatlamaları için boğaz turu düzenledi.

Sultanbeyli'den kalkan araçlarla Beylerbeyi'ne giden öğrenciler, Beylerbeyi sahilinden tekneye bindi ve eşsiz boğaz turu başladı. Rehber eşliğinde yapılan gezide, boğazın tarihi mekânları tanıtıldı. Öğrencilere yalı, saray, müze ve cami gibi yapılarla ilgili tarihi bilgiler verildi.

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de bu özel günde öğrencileri yalnız bırakmadı kendileriyle sohbet etti.

Keskin: "Sizlerden tek istediğimiz biraz daha gayret etmeniz."

Gezi boyunca öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Hüseyin Keskin, gençlerle eğitim üzerine sohbet etti. Öğrencilere eğitimin önemini vurgulayan, Keskin geleceğin temellerinin atıldığı dönem olan okul yıllarında çok çalışılması gerektiğini hatırlatarak, "Biz belediye olarak sizler için her türlü imkânı sağlamaya çalışıyoruz, sizlerden tek istediğimiz sınavlara hazırlandığınız bu zorlu süreçte biraz daha gayret ederek çok iyi noktalara gelmeyi sağlamanızdır" şeklinde konuştu.

"Boğazın eşsiz güzelliğini görmek unutulmaz bir duygu"

Tüm gün boğazı gezen, Başkan Keskin'le sohbet edip eğlenen gençlerden Turhan Feyzioğlu Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinden Hülya Cüni "Başkanın bizimle olması ve yakından ilgilenmesi çok güzeldi. Böyle sıkıntılı bir dönemde biz öğrencileri unutmayarak gezi düzenlediği için kendisine çok teşekkür ederim" dedi.

Turhan Feyzioğlu Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinden Kübra Yenil de, "Sultanbeyli'nin gençlerini önemsediği için başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizlere İstanbul'un bu eşsiz güzelliğini gezme imkânı sundu, boğazın güzelliğini görmek unutulmaz bir duygu" şeklinde konuştu.

İlçedeki tüm liselerin faydalanacağı geziler, önümüzdeki hafta da sürecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Turhan Feyzioğlu Hüseyin Keskin Sultanbeyli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title