Haberler

Öğrencilerin Aileleri, Kızlarının Son Görüntülerini İzledi

Van'da 3 lise öğrencisinin kaybolması- Başkale ilçesine bağlı Yukarı Dikmen köyü Tandoğan mezrasında, "kursa gidiyoruz" diyerek evden ayrılan ve kendilerinden bir daha haber alınamayan 3 lise öğrencisini arama çalışmaları sürüyor- Öğrencilerin aileleri, Başkale İmam Hatip Lisesi'ne gelerek, kızlarının son görüntülerini izlediVAN (AA) - Başkale ilçesinde "kursa gidiyoruz" diyerek evden ayrılan ve kendilerinden bir daha haber alınamayan 3 lise öğrencisini arama çalışmaları sürüyor.

Van'da 3 lise öğrencisinin kaybolması- Başkale ilçesine bağlı Yukarı Dikmen köyü Tandoğan mezrasında, "kursa gidiyoruz" diyerek evden ayrılan ve kendilerinden bir daha haber alınamayan 3 lise öğrencisini arama çalışmaları sürüyor- Öğrencilerin aileleri, Başkale İmam Hatip Lisesi'ne gelerek, kızlarının son görüntülerini izlediVAN (AA) - Başkale ilçesinde "kursa gidiyoruz" diyerek evden ayrılan ve kendilerinden bir daha haber alınamayan 3 lise öğrencisini arama çalışmaları sürüyor. Yukarı Dikmen köyü Tandoğan mezrasında yaşayan, taşımalı eğitim sistemiyle Başkale Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde eğitim-öğretim gören ve dün köyden çıktıktan sonra haber alınamayan 10. sınıf öğrencileri Dilan B. (16) ve Funda K. (16) ile 9. sınıf öğrencisi Münevver B'nin (15) bulunması için çalışma başlatıldı.Çocuklarının arkadaşlarını ve gidebilecekleri yerleri kontrol eden aileler, Başkale İmam Hatip Lisesi'ne gelerek, okuldaki güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerden, kızlarının okuldaki son görüntülerini izleyen aile, çocuklarının bir an önce bulunması için yetkililerden yardım istedi.Öğrencilerin, okuldaki arkadaşları ve öğretmenleriyle de görüşen aileler, güvenlik güçleriyle çalışmaları sürdürüyor.Van Başkale'de 3 lise öğrencisinin kaybolması Başkale ÖğrenciMuhabir: Cemal Aşan, Zafer TAYFUR Redaktör: Ayşe Yıldız Yayınlayan: Yücel Velioğlu .

Kaynak: AA / Güncel

Başkale Dikmen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title