Haberler

Öğrencilere Ücretsiz Dershane

İnegöl Kent Konseyi Tarafından13 Şubat 2010 Tarihinde Başlatılan "Başarıda El Ele Projesi" Tamamlandı.

İnegöl Belediyesi, İnegöl Kent Konseyi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile İlçe merkezi ile Belde ve Köylerde ikamet eden, bir önceki SBS sınavında 390 ve üzeri puan almış fakat maddi imkânsızlıklardan dolayı dershaneye gidemeyen başarılı 150 öğrenciye yönelik, 'Başarıda El Ele Projesi' kapsamında her hafta sonları olmak üzere SBS'ye hazırlık olarak başlatılan kursun finali, Zeki Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi çok amaçlı salonunda yapıldı.

ÖĞRENCİLERİN HAYATINI ETKİLEYEBİLECEK KURS GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Özer Yılmaz ve Mustafa Karaarslan, Kent Konseyi Başkanı Burhan Alıcı, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir ile öğrenciler ve öğrenci velilerinin hazır bulunduğu toplantıda aileler adına konuşan Serpil Yıldız, öğrencilerin hayatını etkileyecek böyle güzel bir kursun gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

KURSUMUZDAKİ AMACIMIZ EĞİTİMDE EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK

İnegöl Kent Konseyi Başkanı Burhan Alıcı ise, burada bulunmanın eğitimde kaynaklanan çarpıklıktan kaynaklandığını belirterek, "Öğrencilerimizin, hiçbir kursa ve dershaneye gitmeden, kendi okullarında aldıkları eğitim doğrultusunda sınavlara girerek başarılı olmalarını isterdim. Eğitimde eşitliği sağlamak amaçlı, düzenlediğimiz kursla öğrencilerimizi sınava hazırlamaya çalıştık. Bu kursun faydasını sınavdan sonra göreceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title