Haberler

Öğrencilere Motivasyon ve Sınav Kaygısı Semineri

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, 12. sınıf öğrencilerine Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) öncesi motivasyon ve sınav kaygısı semineri düzenlendi.

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, 12. sınıf öğrencilerine Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) öncesi motivasyon ve sınav kaygısı semineri düzenlendi.

Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen LYS Öncesi Motivasyon ve Sınav Kaygısı semineri Doğu Akdeniz Üniversitesi Türkiye Eğitim Danışmanı Süleyman Beledioğlu tarafından verildi.

Seminerde ilkönce öğrencilere, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin tanıtımı yapıldı ve üniversitenin imkanları, yaşam alanları ve dünyada akademik konumu itibariyle nerede bulunduğu konularında bilgiler verildi.

Eğitim uzmanı Süleyman Beledioğlu'nun sunumu ile devam eden seminerde, LYS öncesi motivasyon ve sınav kaygısı ele alınarak, motivasyon, sınav kaygısı, bilgiyi işleme kuramına göre belleğin çalışma prensibi, çalışma üzerinde alışkanlıkların etkisi konuları ile öğrenciler aydınlatıldı.

Seminer sunumu sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın tarafından Süleyman Beledioğlu'na plaket takdim edildi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akdeniz Üniversitesi Türkiye Kütahya Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title