Haberler

Şanlıurfa'da Öğrencilere Kırtasiye Yardımı Yapıldı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde belediye, sivil toplum kuruluşlarının da desteğiyle öğrencilere kırtasiye ve oyuncak yardımında bulundu.

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Sivil Toplum İzleme Platformu üyeleri ile birlikte ilçeye bağlı Sancak İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilere gıda, kırtasiye ve oyuncak yardımında bulundu.

''EL BİRLİĞİ İLE EĞİTİM ÇITAMIZI YÜKSELTMEYİ HEDEFLİYORUZ''

Yardım kampanyası kapsamında, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Sivil Toplum İzleme Platformu Başkanı Faruk Akbaş ve üyeleri ilçenin Sancak mahallesinde bulunan Sancak İlkokulunu ziyaret etti. Başkan Çiftçi ve platform üyeleri sınıfları gezerek öğrencilere oyuncak, kırtasiye ve gıda dağıtımında bulundu. Başkan Çiftçi, yapılan yardım sırasında öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet etti. Burada bir açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "STK anlamında bu kadar duyarlılık gösteren tüm katılımcılara teşekkür ederim. Mahalleler artık genişledi. İlçemize bağlı 99 mahallemiz var. Hemen hemen her mahallemizde bulunan eğitim kurumlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sancak mahallemizde bulunan okulumuzu ziyaret ettik. Güzel bir okulumuz, güzel de öğrencileri var. Onların bugün sevinmelerine vesile oldukları için herkese teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte el birliği ile eğitim çıtamızı yükseltmeyi hedefliyoruz. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

KATKILARA TEŞEKKÜR

Sivil Toplum İzleme Platformu Başkanı Faruk Akbaş ise, "Sancak mahallesinde bulunan okulumuzu Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Sivil Toplum Üyesi başkanlarımızla birlikte ziyaret ettik. Sağ olsun başkanımız Nihat Çiftçi, okulun onarımını yaptı. Biz de karınca kararınca elimizden gelen yardımı yaptık" diye konuştu. Okul Öğretmeni Aydın Bakırlı da, "Sancak İlkokulu öğretmenleri olarak, başkanımız Nihat Çiftçi'ye, Sivil Toplum İzleme Platformu Başkanı ve üyelerine katkılarından ve yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Faruk Akbaş Karaköprü Şanlıurfa Eğitim Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title