Haberler

Öğrencilere Karne Hediyesi Hayvanat Bahçesi Gezisi

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediyesi, takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencileri sömestr tatili boyunca ücretsiz hayvanat bahçesi gezisi ile ödüllendirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencileri sömestr tatili boyunca ücretsiz hayvanat bahçesi gezisi ile ödüllendirirken, ilkokul öğrencileri de velileriyle birlikte Zoopark'a ücretsiz girebilecek.

Dünya standartlarında 206 bin 600 metrekarelik alan üzerine kurulan Hayvanat Bahçesi, sömestr tatilinde başarılı öğrencileri ağırlayacak. Eğitim döneminin ilk yarısını başarıyla tamamlayan öğrencileri ödüllendiren Büyükşehir Belediyesi, takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencileri Hayvanat Bahçesi'nde ücretsiz ağırlayacak. Sömestr tatili boyunca geçerli olacak etkinlikten, ilkokul öğrencileri ise velileri ile birlikte yararlanabilecek.

Toplam 108 tür ve 1006 adet hayvana EAZA standartlarında bakım, besleme ve koruyucu hekimlik hizmeti verilen Hayvanat Bahçesi'ni ücretsiz geçme imkanı bulacak öğrenciler, son bir yıl içinde Bursa'ya getirilen Nil timsahı, sarı altın sülün, amur kaplanı, saman boyunlu ibis, tenrek, kapibara, gök doğan, ala geyik, yılan kartalı ve suna ördeği gibi yeni türleri de görme imkanı bulacak. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title