Haberler

Öğrencilere Bisiklet Dağıtımı

Batman'ın Kozluk ilçesinde "Toplumda Fiziksel Aktivitenin Artırılması Projesi" kapsamında 291 öğrenciye bisiklet dağıtımı yapıldı.

Batman'ın Kozluk ilçesinde "Toplumda Fiziksel Aktivitenin Artırılması Projesi" kapsamında 291 öğrenciye bisiklet dağıtımı yapıldı.

Kaymakam Orhan Aktürk, Farabi Ortaokulu bahçesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan "Okullarda Fiziksel Aktivitenin Arttırılması" protokolü kapsamında öğrencilerin sağlıklı bir şekilde yaşam sürdürmeleri için spor yapmalarının şart olduğunu ve bu kapsamda 291 öğrenciye bisiklet dağıttıklarını belirtti.

Konuşmaların ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen okullardaki 291 öğrenciye bisikletleri teslim edildi.

Dağıtım esnasında öğrenciler bisiklet sürme konusunda bilgilendirilirken, bisiklet verilen öğrenciler de yetkililere teşekkür etti.

Törene, Kaymakam Orhan Aktürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Serik, İlçe Özel İdare Müdürü Selahattin Aydın, okul müdürleri ile öğrenci ve veliler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Sağlık Bakanlığı Orhan Aktürk Kozluk Batman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title