Haberler

Öğrencilerden Tekerlekli Sandalye Bağışı

Güncelleme:

Ankara'nın Çubuk ilçesinde, Yükselen Koleji Ortaokulu öğrencileri, başlatılan kampanyada toplanan parayla tekerlekli beş sandalye aldı.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde, Yükselen Koleji Ortaokulu öğrencileri tarafından başlatılan kampanyada toplanan parayla tekerlekli beş sandalye alındı.

Yükselen Koleji Ortaokulu öğrencileri, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri arasında, Yeni Yılda Yeni Umutlar Projesi kapsamında başlattıkları kampanya ile topladıkları parayla 5 tekerlekli sandalye aldı. Alınan tekerlekli sandalyeler, öğretmenleri eşliğinde öğrenciler tarafından Çubuk Engelliler ve Engelli Dostları Derneği'ne götürülerek ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Ellerinde tekerlekli sandalyelerle Çubuk Engelliler ve Engelli Dostları Derneği'ne gelen öğrencileri, tekerlekli sandalye ihtiyacı olan engelli aileleri çiçeklerle karşıladı. Öğrencilerden tekerlekli sandalyeleri alan aileler duygulu anlar yaşadı.

Yapılan yardımla ilgili bilgi veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü'nden Öğretmen Tolga Pehlivanlı, "Yükselen Koleji olarak 'Yeni Yılda, Yeni Umutlar Projesi ile birlikte öğrencilerimizle birlikte 'her insan engellidir' sözünden yola çıkarak bir yardım kampanyası başlattık. İhtiyaç sahiplerine el uzatmak adına birlik, beraberlik içinde bir adım attık. Umarım yardımlarımız ihtiyaç sahiplerine ulaşacaktır. Biz zaten öğrencilerimizle hep birlikte buradayız. Bu dernekte Sebahattin Beyle iletişime geçerek gerekli yardımları yapmayı tasarladık. Şu kadar para yardımıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşabileceğimizi söyledik. Buna göre bir plan program içerisinde halletmeye çalıştık" dedi.

Çubuk Engelliler ve Engelli Dostları Derneği Başkanı Sebahattin Horoz, "Program Yükselen Koleji öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanmış. Bize maddi olarak bir bağışta bulundular. Biz 5 adet tekerlekli sandalyemizi ihtiyacı olan kardeşimize teslim edeceğiz. Bunun mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. İnşallah bu şekilde yardımlar devam ettikçe daha fazla insanı hayata bağlayabiliriz" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title