Haberler

Öğrencilerden "Tayin" Eylemi

Kocaeli Valiliği önünde Tüpraş 50.Yıl Lisesi öğrencisi bir grup, okul müdürü Ali Paşa Naipoğlu'nun tayininin durdurulması için eylem yaptı.

Kocaeli Valiliği önünde Tüpraş 50. Yıl Lisesi öğrencisi bir grup, okul müdürü Ali Paşa Naipoğlu'nun tayininin durdurulması için eylem yaptı.

Kocaeli Valiliğinin önünde toplanan grup adına basın açıklaması yapan 12. Sınıf öğrencisi Merve Nur Arslan, Naipoğlu'nun görevine devam etmesinhi estideklirinisöyledi.

Arslan, kendileri için umut ışığı olan, kendilerini fark etmelerini sağlayan müdürün gitmesini istemedikleri için toplandıklarını dile getirerek, "Bu kadar başarılı olmamızı sağlayan sayın Ali Paşa Naipoğlu'na teşekkür ederiz. Gereğinin yapılmasını arz ederiz" diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından öğrencilerle konuşan Kocaeli Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli de Naipoğlu'nu yakından tanıdığını ve kendisini çok sevdiğini ifade ederek, " Öğretmeniniz istemiyorsa başka bir okula ataması gerçekleşmez. Bu konuyu gerekirse valimize iletirim. Öğretmenize müjdeyi veririm" şeklinde konuştu.

Grup, konuşmanın ardından olaysız bir şekilde dağıldı. - Kocaeli

Kaynak: AA / Yerel

Merve Nur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title