Haberler

Öğrencilerden Tarihi Şanlıurfa Gezisi

Harran Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk Bölümü öğrencileri, Şanlıurfa’daki tarihi mekanları gezdi.

Harran Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk Bölümü öğrencileri, Şanlıurfa'daki tarihi mekanları gezdi.

30 kadar öğrenci Öğretim Görevlisi Sabri Kürkçüoğlu eşliğinde tarihi mekanları gezerek fotoğraf çektirdi. İlk olarak restorasyonu devam eden Mahmutoğlu Kulesi'ni gezen öğrenciler, daha sonra Reji Kilisesi, Ulu Cami ve son olarak da Hacıbanlar Mutfak Müzesi'ni gezdi. Bu gezinin amacının öğrencilerin Şanlıurfa'nın farklı ve tarihi mekanlarını görmelerini istediğini söyleyen Harran Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sabri Kürkçüoğlu, "Bir çok öğrencimiz faklı şehirlerden Şanlıurfa'ya gelmiş. Bu sebeple hem okudukları şehri daha iyi tanımları ve farklı fotoğraf kareleri yakalamaları için böylesi bir gezi yaptık. Öğrencilerin son derece memnun kaldıklarını fark ettim" dedi.

Mardinli olduğunu ve Şanlıurfa'da bu tarihi mekanları ilk defa gördüğünü dile getiren Radyo ve Televizyonculuk Bölümü birinci sınıf öğrencisi Şükran Tekin, "Böylesi farklı yerleri gezmek son derece ilginç ve bir o kadarda güzel. Gezdiğim yerlerde çok sayıda fotoğraf çektirdim. Bu geziyle birlikte hem yeni yerler öğrendim hem de farklı fotoğraflar elde ettiğini" söyledi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Harran Üniversitesi Şanlıurfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title