Haberler

Öğrencilerden Örnek Davranış

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Özel Salihli Koleji 2. Sınıf öğrencileri, evlerinde kullanmadıkları ihtiyaç fazlası eşyalarını Salihli Belediyesi Sosyal Market Evi ve Gıda Bankası’na getirerek ihtiyaç sahiplerine ulaşması için katkıda bulundu.

Manisa'nın Salihli ilçesindeki Özel Salihli Koleji 2. Sınıf öğrencileri, evlerinde kullanmadıkları ihtiyaç fazlası eşyalarını Salihli Belediyesi Sosyal Market Evi ve Gıda Bankası'na getirerek ihtiyaç sahiplerine ulaşması için katkıda bulundu.

Öğretmenleri Şahide Karabulut ve Erkin Yarmış ile birlikte Sosyal Market Evini ziyaret eden öğrenciler sosyal marketin işleyişi ve çalışmaları ile ilgili bilgi edindi ve yanlarında getirdikleri paketleri yetkililere teslim etti. İhtiyaç sahibi vatandaşların yaşam koşullarının iyileştirilmesi konusunda Sosyal Market Evi ve Gıda Bankası'nın önemli bir işlevi olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Zeki Kayda, "Sosyal Market Evi ve Gıda Bankası, belediyemizin en önemli sosyal projelerinden biridir. Çünkü bu toplumsal dayanışma projesidir. Göreve geldiğimiz günden beri çok sayıda yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi vatandaşımıza ulaştık, ulaşmaya ve yardım etmeye devam edeceğiz. Tabi bu noktada en önemli görevi üstlenen, bu projeye yardımda bulunan vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Okullardan gelen yardımlar, öğrencilerimizin çocuklarımızın bu projeye duyarlılığı bizleri ayrıca sevindiriyor" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salihli Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title