Haberler

Öğrencilerden Kutlu Doğum Haftasına Özel Etkinlik

Eşref Bitlis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Kutlu Doğum haftası dolayısıyla özel bir etkinlik düzenledi.

Eşref Bitlis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Kutlu Doğum haftası dolayısıyla özel bir etkinlik düzenledi.

Eşref Bitlis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Kutlu Doğum haftası dolayısıyla özel bir etkinlik düzenledi. Küçükçekmece Belediyesi'nin destek verdiği Özel etkinliğe öğrencilerle birlikte veliler de katıldı. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan programda konuşan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Elif Akçay Özcan; "Peygamber Efendimiz (s.a.v)'i anmaktan çok anlamaya mecburuz. Peygamberimizi sevmek demek sadece ona salavat getirip seviyorum demek değildir. Peygamberimizi sevmek demek El-Emin olabilmektir. Güvenilir olmak, yalanı hayatımızdan çıkarmak, kendimiz için istediğimizi mümin kardeşimiz için isteyebilmek, farklılıkları hoşgörüyle karşılayıp, insanları sadece insan olduğu için değer verebilmek, birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu bir şekilde yaşayabilmektir" dedi.

Okul başmüdür yardımcısı Ziyattin Eldemir ise günün anlam ve önemini anlatan şiirini seslendirdi. Programda okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu Kutlu Doğum haftasıyla ilgili Orotoryo Gösterisi büyük ilgi görürken, öğrenciler tüm katılımcılara gül dağıttı. Eşref Bitlis Lisesi'nde düzenlenen Siyer-i Nebi Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ise okul müdürü Kemal Ulutaş hediye verdi. Yarışmada dereceye giren öğrencilerin isimleri ise şu şekilde: Zehra Elmas, Berivan Özden, Cahide Aydoğan, Havva Orak, Ayşe Purçak, Buse Aldemir, Gizem Kadir, Sinem Kadir, Melisa Keskin. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Küçükçekmece Belediyesi Eşref Bitlis Akçay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title