Haberler

Öğrencilerden Kaymakam Güner'e Teşekkür Ziyareti

Manisa’nın Selendi ilçesinde Hacılar İlkokulu öğrencilerinin Manisa merkezi ziyaret etmek istemesi üzerine öğrencilerin çağrısına cevap veren Kaymakam Hakan Güner, öğrencileri Manisa gezisine götürdü.

Manisa'nın Selendi ilçesinde Hacılar İlkokulu öğrencilerinin Manisa merkezi ziyaret etmek istemesi üzerine öğrencilerin çağrısına cevap veren Kaymakam Hakan Güner, öğrencileri Manisa gezisine götürdü. Hacılar İlkokulu öğrencileri de Kaymakam Güner'e teşekkür ziyareti düzenledi.

Manisa'nın Selendi ilçesinde Hacılar İlkokulu öğrencileri Kaymakam Güner'in girişimleriyle Manisa gezisi düzenledi. Düzenlenen gezinin ardından öğrenciler Kaymakam Güner'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Güner'e geziden oluşan resim tablosu ve plaket verdiler. Öğrencilerin teşekkür ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Tokkaş, Hacılar İlkokulu Müdürü Akın Çekin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Çağlar Yılmaz da eşlik etti. Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen teşekkür ziyaretinde öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Güner, öğrencilere Selendi'yi tanımak amacıyla kitap verdi. Kaymakam Güner, ayrıca ziyarette kaymakam olmak isteyen bir öğrenciye makamını teslim etti. Ardından öğrenciler, gezi ile ilgili izlenimlerini Kaymakam Güner'e aktararak, düzenlenen gezinin kendileri için büyük bir değişiklik olduğunu, böylesi kapsamlı bir geziyi hayatlarında ilk defa yaptıklarını, yeni memleketler ve yeni mekanları tanıdıklarını söyledi. Kaymakam Hakan Güner'de konuşmasında kendisinden okul ziyareti esnasında öğrencilerin gezi istediğini hatırlatarak, "Bizler de mutlu yarınlar için geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın isteklerinin önemsenmesi gerektiğini belirterek, siz değerli öğrencilerimizi Selendi'de görev yaptığım süre içerisinde hatırlayacağım anılar arasında en müstesna yerde hatırlayıp ve anımsayacağım" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Güner Hacılar Selendi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title