Haberler

Öğrencilerden Gümrük Müdürlüğüne Ziyaret

Güncelleme:

Samsun-İlkadım Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Orta Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Samsun- İlkadım Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri "26 Ocak Dünya Gümrük Günü" nedeniyle Orta Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler.

"26 Ocak Dünya Gümrük Günü" dolayısıyla Samsun-İlkadım Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Lojistik ve Dış Ticaret Bölümü öğrencileri Orta Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ederek gümrük ve liman çalışmalarıyla ilgili yetkilerden bilgi aldılar. İlk önce müdürlüğü ziyaret eden öğrenciler daha sonra liman içerisinde bulunan gümrük müdürlüğüne bağlı birimleri gezerek Orta Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Serkan Işık, Samsun Gümrük Müdürü Muzaffer Özkan, Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Hamza Zengin ve Tasfiye İşletme Müdürü Muhammet Şahin'den bilgiler aldılar.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Orta Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Serkan Işık, "Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi lojistik ve dış ticaret bölümü öğrencileriz 26 Ocak Dünya Gümrük Günü nedeniyle ve sömestr öncesi bizleri ziyaret ettiler. Kendileri bizim sorumlu olduğumuz konular ile ilgili bizlere çeşitli sorular sorup cevaplarını aldılar. Onlar için aldıkları bilgiler çok önemliydi. Ayrıca bu bilgiler dahilinde okudukları bölümlerde gördükleri bazı konuları yerinde görerek öğrendiler" dedi.

Ziyaret sonrası öğrencilere çeşitli hediyeler verildi ve günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Piri Reis Karadeniz İlkadım Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title