Haberler

Öğrencilerden Demircan'a Stop Motion Sürprizi

Beyoğlu Belediyesi,‘Kefken Çevre ve Yaz Kampı’ 12 yılda 60 bin öğrenciye kapılarını açtı.

Beyoğlu Belediyesi,'Kefken Çevre ve Yaz Kampı' 12 yılda 60 bin öğrenciye kapılarını açtı. Her hafta 400 öğrencinin katıldığı kampta öğrenciler yeni dönem açılış programında Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a sürpriz yaparak, stopmotion yöntemiyle hazırladıkları animasyon ile kampta bir günün nasıl geçtiğini anlattı.

Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre ve Yaz Kampı'nda, 60 bin çocuk bugüne kadar doğayla iç içe bir ortamda, eğitici ve eğlenceli faaliyetlere katılarak ailelerinden uzak kamp yaşamı ve deneyimi ile tanışıyor. Binlerce aile çocuklarını gönül rahatlığı içinde Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre ve Yaz Kampı'na emanet ederken, çocuklar kampta uzman eğitmenler tarafından verilen kurslarda hem öğreniyor hem de eğlenceli vakit geçiriyorlar.

KAHVALTININ ARDINDAN DERSLER İÇİN ATÖLYELERİN YOLU TUTULUYOR

Resim branşında kampa katılan öğrenciler kampta aldıkları eğitimlerden öğrendikleri bilgilerle "stopmotion" tekniğini kullanarak bir animasyon video hazırladı. Animasyonda doğayla iç içe uyanan öğrenciler, sabah kahvaltısı için yemekhanenin yolunu tutuyor. Ardından resim branşını seçen öğrenciler, ilk ders için resim atölyesine doğru yola koyuluyor. Dersin ardından kampta tanışılan arkadaşlarla vakit geçirmek için bir mola veriliyor.

DENİZ KEYFİNİN ARDINDAN DONDURMA SAATİ GELİYOR

Sonrasında öğle yemeğinin ardından biraz futbol, voleybol, basketbol oynanıyor. Saatler 15: 30 gösterdiğinde çocukların en sevdiği zaman yüzme, yani denize girme zamanı başlıyor. Denizin ardından dondurma ve kamp arkadaşlarıyla sohbet devam ediyor. Sonrasında ise anfi tiyatroda toplanan öğrenciler, gün boyunca öğrendiklerini sergiliyor. Akşam yemeğinin ardından artık yatma vakti geliyor; kampta bir gün sona eriyor.

ANİMASYONDA DEMİRCAN SÜRPRİZİ

Her hafta yurt içi ve yurt dışından binlerce öğrencinin katıldığı Kefken Çevre ve Yaz Kampı 2015 açılış programında birde sürpriz yaşandı. Her hafta 400 öğrencinin katıldığı kampta, resim alanında eğitim gören öğrenciler 2015 yılı açılış programında Başkan Ahmet Misbah Demircan'a sürpriz yaparak, stop motion yöntemiyle hazırladıkları animasyon ile kampta bir günün nasıl geçtiğini anlattı.  Animasyonun sonunda ise, öğrenciler kendilerine bu ortamı hazırlayan Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ı kampın anfi tiyatrosun öğrenciler ile buluşturuyor. Animasyon Başkan Demiracan'ın öğrencilerle kucaklaşmasıyla son buluyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Misbah Demircan Beyoğlu Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title