Haberler

Öğrencilerden Çocuk Gelişimi Sergisi

Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, çocuk gelişimi sergisi açtı.

Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, çocuk gelişimi sergisi açtı. Açılan serginin sonunda yapılan materyalleri köy okulunda ki çocuklara dağıtılacak.

200 öğrencinin el emeği ile hazırladığı oyuncak, maket ve süs eşyaları, Çocuk gelişimi sergisi Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu kantininde açılış kurdelesi kesimi ile gerçekleşti. Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Ahmet Erdoğan, Çocuk gelişimi Anabilim dalı öğretim görevlisi Yar. Doç. Dr. Mehmet Ali Seven, Öğretim Görevlileri ve öğrenciler sergiye yoğun ilgi gösterdi.

Sergide Çocuk gelişimi bölümü 1'inci sınıf öğrencileri Mehtap Keklik, Elif Buğa, Merve Nur Deniz ve İlayda Deper'in yaptığı, Erzurum'un yeni simgesi olan Atlama Kuleleri maketi sergide en çok ilgi gören maketler arasında oldu.

Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Erdoğan " Çocuk Gelişimi bölümüne okuyan öğrencilerimiz her yıl bu tür çalışmalar yapmaktadır. Her geçen gün ise daha iyisini yapmakta, okulumuzda bu tür etkinliklerin yapılmasından memnunuz. " diye konuştu.

Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi bölümü öğretim görevlisi ve aynı zamanda serginin başkanlığını yürüten Esra Metiner, "Öğrencilerimizle Eğitimde araç gereç yapımı dersinde geçen dönem çalışmıştık, bu dönemde drama derslerimize hazırlık yaptık yaklaşık 200 materyalimiz var burada amacımız çocukların gelişimine yardımcı olmak çünkü 06 yaş gurubu çocukları soyut materyallerle öğrenemiyorlar, biz bütün her şeyi onlara somutlaştırarak onlara sunuyoruz, yaptığımız materyallerin çoğunu köy okullarına göndermeyi düşünüyoruz umarım orada ki çocuklara faydalı olur." diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atatürk Üniversitesi Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title