Haberler

Öğrencilerden Çanakkale'ye Tarih Gezisi

Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu koordinesinde, Kaynaşlı Kaymakamlığı, Kaynaşlı Belediyesi, Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’nu Geliştirme ve Destekleme Derneği ile KAY-DER Derneği’nin katkılarıyla öğrenciler için Çanakkale gezisi düzenlendi.

Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu koordinesinde, Kaynaşlı Kaymakamlığı, Kaynaşlı Belediyesi, Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu'nu Geliştirme ve Destekleme Derneği ile KAY-DER Derneği'nin katkılarıyla öğrenciler için Çanakkale gezisi düzenlendi.

Çanakkale Zaferi'nin anlamını ve tarihi önemini gençleree aşılamak amacıyla düzenlenen gezide öğrenciler, Ülkemizin kazandığı destansı zaferi yerinde görme imkanı elde etti. Savaşın yaşandığı tarihi mekanları gezen öğrenciler, bu önemli zafer hakkında geniş kapsamlı bilgi sahibi olmaları sağlandı.

Gezi ile ilgili düşüncelerini dile getiren Üniversitemiz Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Bayraktar, "Çanakkale gezisine destek veren başta Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar olmak üzere gezi için katkı sağlayan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Gezi ile Ülkemizin zor şartlar altında kazandığı bu eşsiz zaferin tarihi mekanlarını yerinde görme fırsatını yakalayan öğrencilerimizin milli şuurlarının gelişmesi hedeflenmiştir." dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Üniversitesi Çanakkale Zaferi Kaynaşlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title