Haberler

Öğrencilerden Başkana Ziyaret

Tokat’ın Niksar ilçesinde bir grup öğrenci İlköğretim Haftası dolayısıyla Belediye BaşkanıÖzdilek Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Tokat'ın Niksar ilçesinde bir grup öğrenci İlköğretim Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı

Özdilek Özcan'ı makamında ziyaret etti.

Yavuz Selim İlkokulu Müdürü Abdurrahman Köksal ile birlikte Niksar Belediyesi'ni ziyaret eden öğrenciler Nazlıgül Ayazlı, Necip Fazıl Bilgü ve Koray Özyurt, Başkan Özcan ile bir süre sohbet ettiler.

Kendisini ziyarete gelen öğrencileri sırasıyla makam koltuğuna oturtan Başkan Özcan, öğrencilerin belediye başkanı olduklarında ne gibi projeler gerçekleştirmek istediklerini sordu.

Öğrencilerden Koray Özyurt, çöp konteynırları yerine geri dönüşümlü ve ayrıştırmalı çöp kutuları yapmak istediğini, fabrika bacalarının zararlı duman attıklarını ve bunlara filtre sistemi uygulaması gerektiğini söyledi.

Nazlı gül Ayazlı ise ağaçlandırma, çocuk park alanı ve büyük ve güvenli spor kompleksi yapmak istediğini ifade etti.

Öğrencilerden Necip Fazıl Bilgü de temiz çevre üzerinde durarak temiz çevre temiz toplumun gereği olan şehrimizin içinden geçen çanakçı deresinin temiz tutulması ve bunun devamlı temiz kalması için halkın bilinçlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Özcan, çocuklara ve gençlere yapılan yatırımların geleceğe yatırım olduğunu belirterek, "Eğitim çağındaki çocuklarımızın ve gençlerimizin, okul öncesinden üniversiteye en iyi koşullarda yetiştirilmeleri, donanımlı, birikimli, dünyayı takip eden, çağımızın yeniliklerine hakim bireyler olarak hayata atılmaları ülkemiz ve yarınlarımız için büyük önem taşımaktadır. 2014-2015 eğitim-öğretim yılında öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak tüm eğitim camiamıza başarılar diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Özcan, öğrencilerin görüş ve düşüncelerini aldıktan sonra her birine ziyaretin anısına küçük bir hediye takdim etti. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necip Fazıl Kısakürek Özdilek Özcan Niksar Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title