Haberler

Öğrencilerden Başkan Çetin'e Nevruz Hediyesi

Pursaklar Özel İhtisas Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri Nevruz Bayramı dolayısıyla Başkan Çetin’i ziyaret ederek, kendi yetiştirdikleri tahıl ürünleri ve bitkileri hediye etti.

Pursaklar Özel İhtisas Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri Nevruz Bayramı dolayısıyla Başkan Çetin'i ziyaret ederek, kendi yetiştirdikleri tahıl ürünleri ve bitkileri hediye etti.

Pursaklar Özel İhtisas Mesleki ve Teknik Anadolu Sağlık Meslek Lisesi idarecileri ve öğrenciler, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'i makamında ziyaret etti. Nevruz Bayramı dolayısıyla yapılan ziyarette, okul öğrencileri kendi yetiştirmiş oldukları geleneksel tahıl ürünleri ve bitki çeşitlerini Başkan Çetin'e hediye etti. Öğrencileri makamında ağırlayan Çetin, Nevruz'un tam bir bayram şeklinde kutlanması gerektiğini belirterek "Nevruz, kardeşliğin, dayanışmanın, doğa sevgisi ve yaşama sevincinin, hayata ve birbirimize yeni bir umutla sarılmanın sembolüdür. Duyarlılıklarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan, Nevruz hakkında öğrencileri bilgilendirerek şu mesajı verdi: "Orta Asya'dan, Balkanlar'daki milletlere kadar çok geniş bir bölgede yerel renk ve inançlarla kutlanan Nevruz'un, her milletin kendi kültür değerleriyle özdeşleştirip sembolleştirdiği, özü itibariyle baharın gelişinin kutlandığı ve doğanın yeniden coşkuyla yaşam bulduğu bir günün başlangıcıdır. Asırlardır sevinçte ve kederde birlikte hareket eden aziz milletimizin, kıymetli hemşerilerimin Nevruz Bayramı'nı tebrik ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun."

Hediyelerini Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'e takdim eden öğrenciler, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevruz Bayramı Selçuk Çetin Pursaklar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title