Haberler

Siverek'te Öğrenciler Ağaç Dikti

Güncelleme:

Siverek'te Orman Bakanlığı talimatıyla okula gönderilen fidanlar öğretmen, öğrenci ve köy halkı tarafından okul bahçesi ve köy içinde toprakla buluştu.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Orman Bakanlığı talimatıyla okula gönderilen fidanlar öğretmen, öğrenci ve köy halkı tarafından okul bahçesi ve köy içinde toprakla buluştu

Orman ve Su İşleri Bakanlığıyla yapılan görüşmeler sonucunda Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi Karacadağ İlköğretim Okulu'nun güzelleşmesi ve Karacadağ bölgesinin ağaçlandırılması amacıyla okula gönderilen bir kamyon ağaç köy ve okulda dikildi.

Karacadağ İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Ali Kaya, ağaç dikmenin önemine değinerek, "Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarlığıyla yaptığım görüşmeler sonucunda Karacağ bölgesi ve okulunun ağaçlandırması amacıyla Şanlıurfa Orman Müdürlüğü tarafından ağaçlar temin edilerek bizlere ulaştırıldı, biz de okul olarak öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra köyde yaşayan vatandaşlara dağıttık, okulumuzda ağaç dikimini gerçekleştirerek ağaçlarımızı toprakla buluşturduk. Bu konuda desteklerini bizden esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum"dedi.

Mahalle sakini Hüseyin Kengiş de,"Bölgemize gönderilen ağaçları okulumuza ve köy içinde dikimlerini yaptık, bölgemizde bildiğiniz gibi ciddi bir ağaçlandırma çalışması yok, inşallah bu bir başlangıç olur bu sayede ağaçlandırma çalışmalarımız devam eder, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karacadağ Şanlıurfa Siverek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title