Haberler

Öğrenciler Yaz Kursu ile Mesleğe Hazırlanıyor

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Biga'da "Okula, mesleğe ve hayata hazırlama yaz eğitim kursu" düzenledi.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Biga'da "Okula, mesleğe ve hayata hazırlama yaz eğitim kursu" düzenledi.

Biga Anadolu İmam Hatip Lisesi Hacı Ali Doğan Erkek Öğrenci yurdunda gerçekleştirilen kursun açılış programına İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Büyük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Aslan, şube müdürleri, okul Müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Mustafa Koroz burada yaptığı açılış konuşmasında, " Artvin, Hatay, Isparta, Kilis, Mardin, Mersin, Tunceli ve Sivas'tan 30 öğrencinin katılımı planlanan, Biga'dan da 15 öğrencinin dahil edildiği 45 kişilik yaz eğitim programı başladı. 21 gün devam edecek program içinde haftada 30 saat Kuran-Kerim'i anlama dersi, hadis okumaları, İslam ahlakı ve hitabet dersleri işlenecek. Öğrencilerin sportif etkinliklerinin dışında hafta sonları geziler de yapılacak." diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Büyük ise eğitim kalitesi itibari ile mezunlarının gerek siyaset, gerek bürokrasi, gerekse de iş alanında, Türkiye'nin ve dünyanın dört bir tarafında söz sahibi olduğu bu okulda program yapılmasının uygun görüldüğünü belirtti.

Eğitimin sadece okulda dört duvar arasında olmadığını vurgulayan Büyük, "Nitelikli birer insan, Müslüman olarak kendimizi yetiştirmeyi hedef koyduysak, okulda aldığımız eğitim dışında da yaz tatillerinde yapmış olduğumuz faaliyetlerle kendimizi yetiştirmek durumundayız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Artvin Biga Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title