Haberler

Öğrenciler ve Cami Cemaati Fidan Dikti

Şanlıurfa'da öğrenciler ve cami cemaati birlikte fidan dikti.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı İpekyol Gençlik Merkezi Yeşil Bir Çevre, Yeşil Bir Şanlıurfa için Ormanlar Fidana Dönmeli Yurdumda adlı bir projeyle fidan dikti. Gençlik ve Spor Bakanlığı Genç Gönüllüler Projesi kapsamında Ahmet Yesevi Mahallesinde bulunan Abdullatif Camisinin çevre bakım ve ağaçlandırma çalışmasını gençlik merkezi üyeleri ve cami cemaati birlikte gerçekleştirdi.

Projeye Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Önen, Şanlıurfa Gençlik Merkezleri Koordinatörü İbrahim Halil Alp, İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm Aktabur, gençlik Merkezi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Önen, gençlik merkezlerinin yaptığı faaliyetlerle gençleri bilinçlendirdiğini ve zamanlarını en iyi şekilde geçirmelerini sağladığını söyledi. Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık ise gençlik merkezlerinde yapılan çalışmaları önemsediklerini, gençlerin her zaman yanlarında olduklarını, çocuklara çevre bilincini, ağaç sevgisini kazandırmak adına yapılan faaliyetlerin devam etmesini temenni ettiklerini dile getirdi.

İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm Aktabur ise sosyal, sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklerin yanında bir takım seminerler yaptıklarını ancak bugün gençlere sosyal sorumluluk gereği Genç Gönüllüler Projesi kapsamında bir farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi. Madde bağımlısı ve özel gençlerin de aralarında olduğunu söyleyen Aktabur, faaliyetin hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.

Gençlik Merkezi üyeleri ve cami cemaati daha sonra hep birlikte ağaç dikti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title