Haberler

Öğrenciler Üniversiteden Giyinecek

Balıkesir Üniversitesi'nde öğrenciler için, "giysi park" açıldı.öğrencilere kaliteli, ücretsiz giyecek desteği sağlamak aynı zamanda kamuoyuna yardımlaşma olgusunu bir defa daha hatırlatmak amacı taşıdığı bildirildi.

Balıkesir Üniversitesi'nde öğrenciler için, "giysi park" açıldı. Giysi Park'ın, ihtiyacı olan

öğrencilere kaliteli, ücretsiz giyecek desteği sağlamak aynı zamanda kamuoyuna yardımlaşma olgusunu bir defa daha hatırlatmak amacı taşıdığı bildirildi.

Çağış Kampusu merkez yemekhanede kurulan giysi parkın açılını Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan yaptı. Açılış törenine BAÜ Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Gürcan Sercan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Gökçek, akademisyenler ile öğrenciler katıldı. BAÜ Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, tamamına yakını hiç kullanılmamış ve ambalajında olan giyim malzemeleri ile aksesuarlarının yer alacağı, mağaza konseptine uygun bir merkez açmak istediklerini, Giysi Park ile bunu yaptıklarını söyledi. Rektör Alkan, Giysi Park'ın bir üniversite öğrencisinin ihtiyaç duyabileceği yazlık ve kışlık tüm giyim malzemelerini barındırdığını, öğrenci yemekhanesindeki bölümde reyonları, deneme kabinleri, aynaları ile her Pazartesi 12.30 - 16.30 ve her Cuma 10.00 - 16.00 saatleri arasında hizmet vereceğini söyledi. Malzeme temininde katkı sağlayan, Tema Mağazacılık ve LC Waikiki firmaları, Balıkesir esnafı, üniversite personeli ile Balıkesirli hayırsever vatandaşlara da teşekkür eden Alkan, projenin sürdürülebilirliği adına bundan sonra da verilecek desteklerin önemli olduğunu belirtti. Giysi Park'ın yaklaşık 4 bin parça giyim malzemesi ile öğrencilere hizmet vereceğini dile getiren Alkan, Giysi Park'ta elbiseden ayakkabıya kadar pek çok farklı ürün bulunduğunu bildirdi. Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan da projenin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederken, Valilik olarak bu tür yardımlaşma ve dayanışma etkinliklerine her zaman destek olduklarını belirtti. Vali Arslan, "Öğrencinin fakiri, zengini olmaz. Öğrenci olmak bile başlı başına ekonomik yardım alabilmek için yeterli gerekçedir. Balıkesir Üniversitesi de bu anlayışla hareket ederek öğrencilere önemli bir destek imkanı sağlamaktadır" dedi.

Açılış törenindeki konuşmaların ardından davetliler Giysi Park'ı gezip, ürünleri inceledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Gökçek Yılmaz Arslan Mahir Alkan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title