Haberler

Öğrenciler Ücretsiz Kayak Öğreniyor

Görüntü Dökümü : Yalnızçam Kayak Tesisinde genel detaylar Öğrencilerin kayak yapmasından detaylar Öğrenciler ile röportaj Kayak antrenörü Seyfullah Bayraktar ile röportaj Ardahan'da öğrenciler ücretsiz kayak öğreniyor Ardahan Valiliği'nin organizasyonuyla öğrenciler Yalnıçam Kayak Tesisleri'nde ücretsiz kayak dersi veriliyor.

Görüntü Dökümü :

Yalnızçam Kayak Tesisinde genel detaylar

Öğrencilerin kayak yapmasından detaylar

Öğrenciler ile röportaj

Kayak antrenörü Seyfullah Bayraktar ile röportaj Ardahan'da öğrenciler ücretsiz kayak öğreniyor

Ardahan Valiliği'nin organizasyonuyla öğrenciler Yalnıçam Kayak Tesisleri'nde ücretsiz kayak dersi veriliyor.

Ardahan Valisi Ahmet Deniz'in talimatıyla Yalnızçam Kayak Tesisleri'nde öğrenciler için ücretsiz kayak kursu düzenlendi. Düzenlenen etkinlikle Ardahan'daki okullarda eğitim öğretim gören 80 öğrenci hem kayak yapmayı öğrenme hem de sömestr tatilini en eğlenceli şekilde geçirme fırsatı buldu.

Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve kayak antrenörü Seyfullah Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Vali Deniz'in talimatıyla düzenlenen kursla öğrencilerin tüm ekipman ihtiyaçları da karşılanarak ücretsiz kayak kursu düzenlediklerini belirtti.

Öğrencilerin bu sayede tatillerini en iyi şekilde değerlendirme imkanı bulduklarını ifade eden Bayraktar, "Şükürler olsun gayet güzel gidiyor. Öğrencilerimiz burada enerjilerini toplama adına çok güzel bir fırsatı değerlendiriyor. Derslere daha iyi motive olarak dönecekler. Ayrıca daha iyi sporcular yetiştirmiş olacağız" dedi.

Kursa katılan öğrencilerden Elif Nur Şentürk, çok mutlu olduklarını dile getirerek, "Burada ortam çok güzel. Derslerimize daha verimli döneceğimizi düşünüyoruz. Hedefimiz bu alanda başarılı olmaktır. Bize bu imkanları sağlayan büyüklerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ardahan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title