Haberler

Öğrenciler temiz çevre için çöp topladı -

Kazan Ortaokulu öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında cadde ve sokaklarda çöp topladı.

Kazan Ortaokulu öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında cadde ve sokaklarda çöp topladı. Öğrencilere velileri de destek verdi.

Öğle tatilinde okul bahçesinde bir araya gelen öğrenciler, belediye tarafından kendilerine dağıtılan eldiven, şapka ve çöp poşetlerini alarak gruplar halinde ilçe merkezine dağıldı.

Öğretmenleri gözetiminde cadde ve sokakları dolaşan öğrenciler, yerlerdeki çöpleri toplayarak çevreyi temizlediler. Zaman zaman çevre temizliği ile ilgili slogan atan öğrencilere vatandaşlar da alkışlarla destek verdi. Temizlik sonrası Milli Egemenlik Parkı'nda toplanan öğrenciler, topladıkları çöpleri belediye temizlik ekiplerine teslim etti.

Kazan ortaokulunun düzenlediği temizlik kampanyasına veliler de destek verdi. Çocuklarıyla birlikte sokakları dolaşan veliler, öğrencilerle beraber çöp topladı.

Öğrencilere destek olmak için gelen velilerden Hasibe Bulduk, 3 yaşındaki kızı Saliha'yı da yanına alarak bebek arabasıyla çöp topladı. Okulda 2 çocuğunun okuduğunu belirten anne Bulduk, yaptığı açıklamada, "Küçük kızımı da yanıma alarak okulumuzun düzenlediği çevre temizlik kampanyasına katıldım ve onlarla birlikte çöp toplamaktan da mutlu oldum. Çocuklarımız burada örnek bir davranış sergilediler. Biz büyüklere düşen de çevreyi temiz tutma konusunda onlara örnek olmak" diye konuştu.

Okul Müdürü Muzaffer Yılmaz da proje hakkında bilgiler vererek, "Daha Yeşil Ve Temiz Bir Kazan İçin El Ele" adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında kermes, tiyatro oyunu, bahar şenliği, atık toplama ve ağaç dikme şenliği gibi etkinlikler düzenlediklerini belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title