Haberler

Öğrenciler Tatilde,Öğretmenler Eğitimde İlk Ders Beden Eğitimi!

Güncelleme:

17 Haziran 2016'da okulların kapanması ile başlayan uzun yaz tatili öğrenciler için devam ederken öğretmenler için sona erdi. Oğuzkaan Koleji öğretmenleri, yeni öğretim dönemine hizmet için eğitim seminerleri ile hızlı başladı. Seminerlerden arta kalan zamanlarda yıl boyunca yapılacak eğitim-öğretim etkinliklerinde kullanılacak program ve dokümanları üretmek üzere çalışıyorlar.

Oğuzkaan Koleji Yönetim Kurulu üyesi ve Eğitim Koordinatörü Hatice Yılmaz, "Ezber Bozan Günler" seminerlerinin amacını "çevre farkındalığı ve öz farkındalığı gelişmiş, sahip olduğu bilgileri harmanlayan, çok yönlü düşünüp yaratıcılığını ortaya koyan ve duygusal zekâsını kullanabilen eğitimciler yetiştirmek" olarak belirtti. Olumlu değişime ve başarıya doğru yola çıkan eğitimcilerin sürekli gelişimden yana olmasının önemini vurgulayan Hatice Yılmaz, toplamda 30 saat sürecek bu hizmet içi eğitim seminerlerinin kurum olarak öğretmen eğitimlerine verdikleri önemi gösterdiğinin altını çizdi. Yılmaz "Öğrencilerimize çağdaş eğitim verebilmeleri için öğretmenlerimizin de kendilerini mutlaka yenilemeleri ve geliştirmeleri gerekiyor. Bunun için biz de kurum olarak öğretmenlerimize ufuklarının daha da genişlemesini sağlayacak her türlü hizmet içi eğitim desteğini sunuyoruz. Bu yıl, diğer yıllardan farklı olarak programın ilk dersi olarak beden eğitimi dersini seçtik. Tüm öğretmen ve yöneticilerimizin katılımı ile yapılan, dans ve ritim temalı bu etkinlik, herkes tarafından çok sevildi." dedi.

İki hafta sürecek eğitimlerde Duygusal Zekâ, Çatışma Çözme Becerileri, Kendilik Gelişimi, Stres ile Baş Etme Becerileri, Dinleme Sanatı, Yaşam Boyu Eğitim gibi başlıklarda verilen eğitimlerin yanında Olumlu Okul İklimi, Öğrenmenin Sahibi, Değişimin Anahtarları, Sınıfta Çok Sesli Orkestrayı Yönetebilmek gibi atölye çalışmaları ile öğretmenler kendilerini geliştirme fırsatı buluyorlar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hatice Yılmaz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title