Haberler

Öğrenciler Polis Kıyafetleriyle Emniyeti Ziyaret Ettiler

Oltu Atatürk İlkokulu 3 B sınıfı öğrencileri 10 Nisan Polis Haftası nedeni ile sınıf öğrencileri polislerin kullandığı kıyafetleri giyerek İlçe Emniyet Müdürü Cenk Bozkurt’u makamında ziyaret ettiler Öğrenciler, polis teşkilatının 170 yıl dönümü kutlamaları kapsamında Oltu ilçe Emniyet Müdürü Cenk Bozkurt’un ve bütün polislerin Polis Bayramını kutladılar.

Oltu Atatürk İlkokulu 3 B sınıfı öğrencileri 10 Nisan Polis Haftası nedeni ile sınıf öğrencileri polislerin kullandığı kıyafetleri giyerek İlçe Emniyet Müdürü Cenk Bozkurt'u makamında ziyaret ettiler Öğrenciler, polis teşkilatının 170 yıl dönümü kutlamaları kapsamında Oltu ilçe Emniyet Müdürü Cenk Bozkurt'un ve bütün polislerin Polis Bayramını kutladılar. Emniyet Müdürü Bozkurt öğrencilerin yönelttiği soruları ve merak ettiklerini birer birer cevaplandırdı.

Sınıf öğretmenleri Rukiye Şahin Coşkun ve İhsan Koçak öğrencilerin bir çoğunun polis olmak istediklerini belirterek "Bizde öğrencilerimizi polis haftası nedeni ile İlçe emniyet müdürlüğüne ziyarete götürdük. Öğrenciler açısından çok faydalı olduğuna inanıyoruz. Bu vesile ile Türk polis teşkilatının 10 Nisan bayramın kutluyoruz" dediler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Polis Haftası Oltu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title