Haberler

Öğrenciler İstedi, Kaymakam Gerçekleştirdi

Kabadüz Merkez ilk ve ortaokulunun bahçe zeminin beton kaplama çalışmaları başladı.

Kabadüz Merkez ilk ve ortaokulunun bahçe zeminin beton kaplama çalışmaları başladı.

Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı, Merkez İlk ve Ortaokulu'nun bozuk bahçe zeminin beton kaplama çalışmalarının başladığını söyledi. Okulun bahçesinin tören alanı olduğunu ifade eden Kaymakam Engin Avcı, "Bahçenin zeminde tümsekler ve çukurlar vardı. Bu neden her yağışta su birikintileri oluşuyordu. Kötü zeminden dolayı çocuklarımız oyun oynarken çok zorlanıyorlardı. Öğretmen ve öğrencilerimiz buranın yapılması için talepleri vardı. Bizlerde bu talebi Köylere Hizmete Götürme Birliği imkanlarıyla yapmaya çalışıyoruz. Bilindiği üzere Köylere Hizmete Götürme Birliğimiz iki ay sonra kapanacak. Bizde bu hizmetle kapanışı yapmak istiyoruz. Bu hizmetin ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Kabadüz İlk ve Ortaokulu bahçe beton kaplama çalışmasının başladığını belirten Kabadüz Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Yakup Karataş, "Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak okul öğrencilerimize bir sözümüz vardı. Resmi törenlerinin yapıldığı bu alanda öğrencilerimin zeminin kötü olmasından kaynaklanan bir şikayetleri vardı. Bu eksikliğin giderilmesini istiyorlardı. Sayın Kaymakamımız Engin Avcı'nın talimatlarıyla beton kaplama çalışmaları başladı. Şuanda bin 250 metre karelik bahçenin beton kaplama çalışmasını yürütüyoruz. Çalışmalar tamamlandığında ilçeye yakışan bir saha oluşacak. Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak kapanacağımız bu dönemde yaptığımız bu hizmetle çok önemli bir işe imza atmış olacağız" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Engin Avcı Kabadüz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title