Haberler

Öğrenciler, İlçe Yöneticilerine Sunum Yapacak

Güncelleme:

Bağcılar Gençlik Meclisi tarafından düzenlenecek olan 13. Gençlik Şurası'nda Komisyona seçilen öğrenciler hazırladıkları sunumu ilçe yöneticileriyle paylaşacak.

Katılımcı belediyeciliğin en güzel örneklerinin sergilendiği Bağcılar'da düzenlenecek olan 13. Gençlik Şurası'nda öğrenciler belirledikleri beş konuda sunum yaparak düşünce ve temennilerini yöneticilerle paylaşacaklar.

Bağcılar'daki okulları temsilen katılacak olan öğrenciler sırasıyla "Değerler eğitimi ve gençlik", Dezavantajlı gençler ve sosyal hayata katılımları", "Eğitim, kültür ve sanat", "Şehir yaşamında spor ve çevre", "Teknoloji ve gençlik" konularında hazırladıkları çalışmaları anlatacaklar. 13. Gençlik Şurası'ndaki sunumları dinleyen ilçedeki kurum ve kuruluş yöneticileri öğrencilerin görüş ve düşüncelerini alarak sorunları çözüme kavuşturacaklar.
13. Gençlik Şurası'na ilçede kamu kurumlarının yöneticilerinin yanı sıra muhtarlar, meclis üyeleri ile öğretmen ve öğrenciler katılacak. Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı'ndaki 13. Gençlik Şurası 24 Aralık 2014 (Çarşamba) günü saat 09.00'da başlayacak.

"İLÇEMİZİ DAHA GÜZEL YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı her yıl düzenledikleri şuralarda çocukların, gençlerin ve kadınların görüş, düşünce ve temennilerini aldıklarını belirterek, sorunları çözüme kavuşturduklarını ifade etti. Çağırıcı, "Bu şuraları, kadınlarımızın ve öğrencilerimizin kendilerini en iyi şekilde ifade edebilmesi ve toplumsal sorunlara sahip çıkması amacıyla düzenliyoruz. Birlikte, ilçemizi daha güzel yapmak için çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Lokman Çağırıcı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title