Haberler

Öğrenciler İçin Hayır Kermesi Açıldı

Güncelleme:

Gölcük Tahsil Yapan Öğrencilere Yardım Derneği 8. Geleneksel Hayır Çarşısını Cumhuriyet Cafe'de açtı.

Kermeste el işi ve gıda ürünleri satışa sunuldu.

Katılım Çok Yoğundu

Bu yıl 8. açılan kermesin açılış programına Kaymakam Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman ve İbrahim Tektaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Müftü Mehmet Yazıcı,iş adamları ve hayır severler katıldı.  Şehitler Kız Öğrenci Yurdu ile Gölcük Merkez Öğrenci Yurdu'nda eğitim gören öğrenciler yararına açılan kermesin bu yıl ki ağası 4 bin TL bağışta bulunan iş adamı Sinan İşeri oldu. Dernek Başkanı Faruk Yıldırım kermese katılan protokole ve iş adamlarına teşekkür etti.

Kaymakam Adem Yazıcı, kermes açılışında şunları dile getirdi: "İlçemizde 30 bin öğrenci var. Bunlar sadece ilçemiz sınırları içerisinde eğitim görüyor. Birde ilçe dışında yüksek öğrenim gören öğrencilerimiz var. Biz devlet olarak öğrencilere elimizden gelen desteği veriyoruz. Ancak bu tür dernekleri de önemsiyoruz. Kermesimiz hayırlara vesile olsun" dedi.

Manevi Değerlerimizin Geleceği Adına Burdayız

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş "Ben böyle bir gayretin içerisinde olduğu için tüm emek veren, katkı koyan herkese gönülden şükranlarımı arz ediyorum. Gerçekten umudumuz, yarınımız, geleceğimiz olan evlatlarımızın milli ve manevi değerlere donanmış bir şekliyle yetişmeleri bu memleketin geleceğinde söz sahibi olmaları hepimizin ortak arzusu. Bu güzel amaç doğrultusunda yapılan bu çalışmalara da toplumumuzun her kesiminin destek vermesi kadar güzel bir şey yoktur. Bugün bu amaç doğrultusunda buradayız. Çocuklarımızın, evlatlarımızın geleceği adına buradayız. Ülkemizin geleceği adına buradayız. Manevi değerlerimizin geleceği adına buradayız. Başta hanımefendiler olmak üzere bu kermese emek veren, katkı koyan herkese bir kez daha teşekkürlerimi arz ediyorum, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Hayırla yarışalım diyorum, Allah'a emanet olun."

Kermeste Öğrenciler İçin Satış Yapıldı

Hayır Çarşısı'nda yüzlerce hayırsever hanımın aylarca süren çalışmaları sonucunda hazırladıkları el emeği göz nuru nadide çeyiz eşyaları (Nevresim, Pike, mutfak takımları, nişan takımları, salon takımları, havlu, seccade, yün işleri) erkek ve bayan giyim eşyaları, birbirinden leziz gıdalar (Döner, hamur işleri, tatlılar) manav, şarküteri, dondurma, temiz ve sağlıklı bir şekilde, uygun fiyatlarla satışa sunuldu. 17 Ağustos Kapalı Çarşısının üstünde bulunan Cumhuriyet Cafe'de açılan kermes  20 Mayıs'a kadar hizmet verecek. Ürünleri görmek ve tahsil yapan öğrencilere hayır yapmak isteyen tüm halkımız kermesi bu tarihler aralığında ziyaret edebilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gölcük Belediyesi Kemal Kahraman Mehmet Ellibeş Adem Yazıcı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title