Haberler

Bayraklı'da Öğrenciler Diş Bakımı Hakkında Bilgilendirildi

Güncelleme:

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, Aktif Felsefe Derneği üyeleri tiyatro gösterisi ile çocuklara diş bakımının önemini anlattı.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, Aktif Felsefe Derneği üyeleri tiyatro gösterisi ile çocuklara diş bakımının önemini anlattı.

Bayraklı Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Yamanlar Semt Merkezi Aktif Felsefe Derneği üyelerinden oluşan bir ekip, semt merkezini ziyaret ederek kayıtlı ailelerin çocuklarına diş bakımı eğitimi verdi. Gönüllüler, kostüm giyerek düzenledikleri tiyatro gösterisi ile çocuklara diş bakımının önemi anlattı. Diş sağlığı eğitmeni Dr. Türkay Eriş Erbatu, 'Oyuncaklara yeni arkadaşlar' projesiyle oyuncak kampanyası düzenlediklerini belirtti. Erbatu, "Bayraklı Belediyesi Semt Merkezi'nde bu ilk projemiz. Arama-kurtarma, ekoloji, çevre-temizlik, ağaç dikimi, anne baba çocuk bakımı ve sağlık eğitimi gibi birçok sosyal faaliyetlerde bulunan bir derneğiz. Bugün burada doktorumuz eşliğinde çocuklarımıza diş sağlığının önemini ve nasıl yapılması gerektiğini anlatan bir tiyatro gösterisi düzenledik. Biz başka çocukların bağışları olan oyuncakları temizleyip onararak başka çocuklara ulaşmasını sağlıyoruz. Oyuncaklara yeni arkadaşlar edindiriyoruz. Programın sonunda da kostüm giyen gönüllü arkadaşlarımız çocuklara oyuncak dağıtıyor. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayraklı İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title