Haberler

Öğrenciler Başkan Tiryaki'nin İzinde

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, katıldığı seminerde Beşikkaya Mahallesi Erdem Bayazıt Gençlik Merkezi üyelerine önerilerde bulundu.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, katıldığı seminerde Beşikkaya Mahallesi Erdem Bayazıt Gençlik Merkezi üyelerine önerilerde bulundu.

Başkan Tiryaki, yaklaşık 100 öğrencinin katılığı seminerde kitabın ve okumanın önemi üzerinde durdu. Öğrencilerle Mehmet Akif Ersoy'un bir şiirini paylaşan Tiryaki, okumanın insan ufkunu genişlettiğini, hayatta başarılı olmak için okumanın çok gerekli olduğunu söyledi. Her evde mutlaka bir kütüphane bulunmasını isteyen Tiryaki, Altındağlı çocuklara Erdem Bayazıt'ın şiir kitabını hediye etti. Başkan Tiryaki, "Bizim okul yıllarımızda bırakın belediye başkanıyla sohbet etmeyi, yanına bile gitmeniz imkansızdı. Siz çok şanslısınız. Sizden isteğim sadece okuyun, bilimle ilgilenin. Bu memlekete hayırlı birer evlat olacağınızdan hiçbir şüphem yok" diye konuştu.

Altındağlı çocuklar ise, Başkan Tiryaki'ye verdikleri değeri ve gençlik merkezlerine gösterdikleri ilgiyi okudukları şiirlere yansıttı. Öğrenciler sordukları sorularla şiire, edebiyata, spora ve diğer kültürel faaliyetlere olan ilgilerini ortaya koydu.

Erdem Bayazıt Gençlik Merkezi üyelerinden Şaziye Körpe, gençlik merkezlerinin okul derslerine yardımcı olduğunu, bu merkezin gelişimine büyük katkı sağladığını söyledi. Başkan Tiryaki'nin kendilerini okumaya teşvik ettiğini söyleyen Körpe, şiir okumaktan büyük keyif aldığını da sözlerine ekledi.

Sosyal hayatta her geçen gün daha fazla yer edindiklerini ifade eden bir diğer öğrenci Elif Güzelyurt ise, özgüven konusunda büyük aşama katettiklerini söyledi. Belediye Başkanı'na soru sormanın kendileri açısından bulunmaz bir fırsat olduğunu dile getiren Güzelyurt, "Fikir alışverişinde bulunuyoruz. Sizden pek çok şey öğreniyoruz. Bu da bizi ileriye taşıyor" diyerek Başkan Tiryaki'ye teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akif Ersoy Veysel Tiryaki Erdem Bayazıt Altındağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title