Haberler

Öğrenciler Arası Satranç Turnuvası Yapıldı

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler arası satranç turnuvası düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen satranç turnuvası Öğretmen evi Akşam Sanat Okulu salonunda düzenlendi.

Yapılan satranç turnuvasında İlkokul kategorisinde 1. İrfan Keskin, 2. Hümeysa Karaköse, 3. Ayşe Gündoğan, Ortaokul Kategorisinde 1. Onur Yılmaz, 2. Enes Ertaş, 3. Hasibe Nur Ünal, Lise Kategorisinde 1. Barış Solhan, 2. Kader Arman ve 3. Cemal Güneç oldu.

Satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödüllere 19 Mayıs Egemenlik ve Spor Bayramı törenlerinde verileceği bildirildi.

Turnuvanın açılış konuşmasını Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Faruk Ünver yaptı. Turnuvaya katılan öğrencilere başarılar dileyen Ünver, "Pazarlar ilçesinde Satranç eğitimini ve kültürünü taban yaymak olduğunu her okulda bir satranç takımının olması için gayret ettiklerini buralarda yetişecek öğrencilerin ilçemizi ulusal ve uluslararası alanda en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödüllere 19 Mayıs Egemenlik ve Spor Bayramı törenlerinde verilecektir. Turnuvaya katılan okul yöneticilerimize, Beden Eğitimi ve Satranç Öğretmenlerine ve bu organizasyonun mimarı olan öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederim" dedi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

19 Mayıs Karaköse Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title