Haberler

Öğrenciler, 15 Temmuz Şehitlerini Unutmuyor

Sulakyurt ilçesindeki Hakim Mehmet Çakıroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Köşesi oluşturuldu.

Sulakyurt ilçesindeki Hakim Mehmet Çakıroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Köşesi oluşturuldu.

Hakim Mehmet Çakıroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında verilen mücadele ve vatan savunması bilincini taze tutmak için okulda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Köşesi hazırladı.

Okul Müdürü Ali Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz darbe girişiminde halkın kahramanca vatanını savunduğunu söyledi.

Aziz Türk milletinin gerekli mücadeleyi gösterip darbe girişimini önlediğini hatırlatan Türkmen, şunları kaydetti:

"Okulumuzdaki öğrencilerin ve gelecekteki nesillerin darbe girişimini unutmaması için bir köşe düzenledik. Köşemizde 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşen kahraman şehitlerimizin fotoğraflarının yanı sıra şehidimiz Ömer Halisdemir'i şiirlerle ve yarışmalarla anarak etkinlikler düzenliyoruz. Burada amacımız öğrencilerimiz ve gelecek nesillerimiz milletimize karşı yapılan bu hainliği unutmasınlar ve gençlerimizde de kahramanlık duyguları zinde kalsın istiyoruz. Bu tür çalışma ve etkinliklerimize devam edeceğiz."

Okulun 11. sınıf öğrencilerinde İrem Ünver ise darbe girişiminin, millet olarak toptan güç gösterilerek püskürtüldüğünü ifade etti.

Okuldaki bu köşeyi o gecenin, verilen mücadelenin unutulmaması için oluşturduklarını belirten Ünver, "Her gördüğümüzde aklımıza 15 Temmuz darbesi geliyor, şehitlerimiz geliyor. Şehitlerimiz aklımızdan hiç çıkmıyorlar. Hep gönlümüzdeler, kalbimizdeler. Şehidimiz Ömer Halisdemir de hayatımızda çok büyük bir yer kaplıyor. Canını bizler için bu millet için feda etti." dedi.

Ali Özcan da 15 Temmuz gecesi bu millete karşı hain bir girişimin söz konusu olduğunu, Türk milletinin söz konusu vatan olduğunda gözünü kırpmadan canını verebileceğini gösterdiğini dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Çakıroğlu Ali Türkmen Sulakyurt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
title