Haberler

Öğrenci Servisindeki Patlama

Pendik'te, özel bir üniversitenin öğrencilerini taşıyan servis aracındaki patlamayla ilgili bir şüphelinin arandığı belirtildi.

Pendik'te, özel bir üniversitenin öğrencilerini taşıyan servis aracındaki patlamayla ilgili bir şüphelinin arandığı belirtildi.

Alınan bilgiye göre, TEM Otoyolu'nun Sabiha Gökçen bağlantısı Aydınlı mevkisinde, özel bir üniversitenin öğrencilerini taşıyan minibüste meydana gelen patlamaya ilişkin, servis minibüsüne öğrenci görünümlü bir kişinin çantasını bırakarak ayrıldığı iddiası üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Çantayı araca bıraktıktan sonra, şoföre kısa süre içinde geleceğini söyleyerek uzaklaştığı ileri sürülen şüphelinin yakalanmasına çalışıldığı öğrenildi.

Polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Yaralıların tedavisi sürüyor

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin de patlamanın yaşandığı minibüsün bulunduğu yere gelerek, olaya ilişkin bilgi aldı.

Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın henüz çok yeni olduğunu belirterek, olay yeri incelemesinin ardından detayların ortaya çıkacağını söyledi.

Yaralananların sağlık durumlarının iyi olduğunu ifade eden Şahin, "7 yaralı var ancak hayati tehlikesi olan kimse bulunmuyor. Hepsinin tedavileri hastanelerde sürüyor." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Sabiha Gökçen Kenan Şahin Aydınlı Pendik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title