Haberler

Öğrenci Kayıtlarında Posta Pulu Ücreti İstendiği" İddiası

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol, kayıt döneminde velilerden “posta pulu” adı altında para talep edildiğini iddia ederek, "Günümüzde SMS, e-mail, kargo varken pul parası istemek de ne anlama geliyor?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol, kayıt döneminde velilerden "posta pulu" adı altında para talep edildiğini iddia ederek, "Günümüzde SMS, e-mail, kargo varken pul parası istemek de ne anlama geliyor?" dedi.

Parti binasında basın açıklaması yapan Başkan Demirkol, İl Milli Eğitim Müdürü Leven Yazıcı'nın "Kayıt parası ödemeyeniz" şeklindeki açıklamasını dile getirerek, "Ama elimizdeki belgede Tokat Anadolu Lisesi'nin 2014- 2015 kayıt kabul şartlarında 25 TL posta pulu ya da bedeli yazmakta ve işin tuhaf kısmı İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı diğer okullara baktığımızda 20 TL posta pulu isteniyor. Bunu anlamış değiliz. Dünya ülkeleri teknoloji savaşına girmişken herhalde İl Milli Eğitim Müdürümüz bizi eski çağlara götürmek istiyor. 2015-2016 kayıt döneminde iletişim için güvercin parası isterseler hiç şaşmayınız. Böyle bir saçmalık var mı günümüzde SMS, e-mail, kargo varken pul parası istemek de ne anlama geliyor? Aynı internet sitesinde 2 top A4 kağıt istenmekte. Devletimiz 2 top kağıt alacak parası mı kalmamıştır. Bu ne aciz bir durumdur. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı olarak bu konun takipçisi olacağız ve Sayın Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı'dan konu hakkında bir açıklama bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise okul hakkında soruşturma açılacağını bildirdi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Milli Eğitim Müdürlüğü Fatih Demirkol Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title